Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Olyan honlapot vagy üzletet...

Olyan honlapot vagy üzletet keresek ahol esetleg vannak alkalmi kismamaruhák, hol találok ilyet?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 27. 16:24
 1/7 eszo ***** válasza:

www.vatera.hu

ez egy online aukciós oldal..nagyon jó

csak regisztrálni kell.. licitálni lehet cuccokra..de nagyon olcsón lehet kifogni dolgokat..mindenfélét..

pl. tehességi tesztet 75 ft/db áron vettem..nem 700-1000 mint patikában, drogériában!

2010. ápr. 27. 16:45
 2/7 anonim ***** válasza:

Essere2.hu

Boltjuk van Szolnokon és Győrött.

De neten is lehet rendelni, bár nem olcsó bolt...

2010. ápr. 27. 16:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Waiting for you kismama divat, van az arena plazaban es a raday utcaban. A honlapon meg tudod nezni az arakat meg a ruhakat...
2010. ápr. 27. 16:57
 4/7 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Ezekben is van néhány alkalmi ruha,a hétköznapiak mellett.

2010. ápr. 27. 19:46
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!Nem tudom milyen alkalmi ruhát keresel.Nekem van egy eladó kismama alkalmi ruha,egyszer használtam az esküvőmön,a netről egy kismamabolt képe alapján lett megvarva.Egyszer volt rajtam,csodaszép,boleróval.

Ha érdekel írj privit.

2010. ápr. 28. 06:20
 6/7 A kérdező kommentje:
Utolsónak üzenem,hogy esküvöre megyek de nam a sajátomra,:9 jÓl kellene kinéznem mert a párom lesz a tanú.
2010. ápr. 28. 08:07
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
2010. ápr. 28. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!