Aki 21. napon fogant annak a mensitől számolják a heteket vagy a tényleges fogantatástól?
Figyelt kérdés
35 naposak a ciklusaim.s nem mindegy hogy 6 vagy 7hetes a magzat pl..2016. okt. 31. 13:36
11/12 anonim válasza:
Nekem is a 21. napon fogant. Én ezért mondtam be 1 héttel későbbinek az utolsó vérzés időpontját. Nem is változtattak rajta, és a kiírt napon született!
12/12 anonim válasza:
2. Babám 24 napi ovuból van.minden uh-n 11nappal kisebb volt,így a terminust is módosította a dokim 11 nappal későbbre 😊 végül menszi szerint 42+4 uh szerint 41 hétre született
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!