2/19 anonim válasza:
Én nem ezeknek a neveknek vagyok a híve, de akkor már inkább a Rozina. Talán modernebb kicsit mint a Róza.
4/19 anonim válasza:
Nekem a Rozina,olyan Rozáliás,Rozi becenévvel nem tetszik.A Róza modernebb nekem,Rózinak becézve szintén jobban tetszik.Annaróza a kislányom,nem emiatt gondolom ezt,előtte is így gondoltam.Mindig is tetszett,ahogy külföldön írják Rosa/Rosie,és lehet emiatt jobban húz felé a szívem.Mi Nusinak,Rózinak becézzük a kislányunkat.
5/19 anonim válasza:
Mindkettő tetszik, de a Róza jobban. Rozi Ròzi becezessel egyarant.
7/19 Snorri válasza:
Szerintem is szépe, mind a kettő. A Róza komolyabb, a Rozina kedvesebb.
8/19 anonim válasza:
Sokkal jobb a Róza, de csak akkor szoktam hozzá, amikor megismertem egy Rózát, azóta számomra megszokottá vált ez a név, előtte nem tetszett.
9/19 anonim válasza:
Nekem is Róza:)
A Rozina nekem elég erős név
A Róza Rózinak becézve nagyon tetszik:)
10/19 anonim válasza:
Mindkettő nagyon szép! Én a Rozinát választanám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!