1/7 anonim válasza:
Az eg vilagon semmit. Aludtam, majd egy mehosszehuzodasra ebredtem, ami menstruacios fajdalommal jart. Es akkor tudtam, hogy elkezdodott, ennyi.
2/7 anonim válasza:
Olyan fájdalmat mint eddig még soha, menszesz görcshöz hasonló csak sokkal erősebb fájdalom, én ezt éreztem .
3/7 anonim válasza:
Eros mehosszehuzodast, derekfajdalmat, szekelesi ingert.
4/7 anonim válasza:
Semmit .
CTG után elmentem vásárolgatni, és a kasszánál elkezdett folyni a vizem. De nem éreztem semmit. Hazamentem, letusoltam, kb 3 óra múlva jött az első fájás.
5/7 anonim válasza:
folyamatos keményedés ami egész nap tartott, másnap is, de még éjszaka is.
kb egy hétre rá jött a baba, már tarthatatlan vot az állapota szerintem, de kórházi ügyeletről elküdtek vizsgálat nélkül...
6/7 anonim válasza:
Áuuuuu!
Ez már az!
Kb. ennyit.
Aztán még olyat mondtam hűhaaaaa ez ilyen durva?
😁😁😁😂😂
7/7 anonim válasza:
Borzasztóan nyugtalan voltam. Nem ideges vagy ingerült, egyszerűen furcsán éreztem magam. Aztán este nyolckor egyik pillanatról a másikra elaludtam, pedig sosem aludtam még olyan korán. Hajnal egykor pedig arra keltem, hogy elfolyt a magzatvíz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!