Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 36 hetesen 3. fokban érett...

36 hetesen 3. fokban érett méhlepény?

Figyelt kérdés

Tapasztalatokra lennék kíváncsi hogy ki meddig húzta így.

Az orvosom azt mondta hogy hamarabb meglesz mert nagyon lent van már és nagy baba is plusz a méhlepény is 3 fokban érett. Azt is mondta hogy nem nyitott a méhszáj de puha.

Szerintetek?

2016. okt. 27. 21:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Ismerősömnek 35 hetesen volt III. fokban érett a lepény, és a 38.héten szült.
2016. okt. 27. 22:56
 2/3 anonim ***** válasza:

Ezek közül egyik sem garancia, hogy előbb jön.

Nekem a 34. héttől mondta ugyanezt a doki... 39. héten szültem.

A màsodik gyerekkel màr a 26. héttől nyìlt a méhszàj, 30. héttől leszàlt a hasam, 32. héttől 3. fokban érett lepénnyel is csak a 39. héten szültem.

A lepény annyiban szàmìt, hogy vizsgàlni fogjàk többször, hogy ellàtja e a magzatot rendesen illetve könnyen le fog vàlni. Az első babàmmal szülés előtt lett 1. fokban érett, úgy tépték le, hogy ne vérezzek el, na az baromira fàjt, jobban mint a szülés maga.

2016. okt. 28. 01:07
 3/3 anonim ***** válasza:
* leszàllt
2016. okt. 28. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!