Volt valamelyikőtöknél olyan, hogy leesett a hőmérséklete a ciklus végén mégis terhes volt?
Nekem elkezedd csökkenni, bár azért le nem zuhant, csak 37-ről elindult le, első nap 36,8, utána 36,7.. aztan mar nem is mértem, mert elkonyveltem, hogy ez a hónap is sikertelen lesz. El is határoztam akkor, hogy befejezem a figyelgetést és méregetést, mert kiborít. Két nap késésnél teszteltem, bár nem akartam, mert nem hittem, hogy van értelme, de úgy voltam vele, hogy itt egy teszt a fiókban, ellövöm. Még csak szívta fel a vizeletet, már erősen látszott a két csík. Annyira megdöbbentem, mint soha... most is a hideg futkos a hátamon, ahogy ra gondolok :)
Szerintem ez a homerozes arra jo, hogy tudd, volt ovu és kb mikor. Ennél többre nem lehet es nem is érdemes következtetni. Volt olyan honapom, amikor meg egyre csak feljebb ment a menzi közeledtével, mégsem lett baba. Ha néhány tizedet mozdul lefelé, az mèg simán lehet sikeres is - meg persze menzi is. Ez elég bosszantó dolog... mint a pms tünetek, amik baba esetén is tok ugyanazok, te meg halálra izgulod magad, hogy most akkor ebből mi lesz,.. tudom, milyen :(
Drukkolok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!