Kinek volt olyan ikerterhessége, ahol az egyik babóca "angyalka" lett? Vérzetetek is vagy semmi tünet nem volt? Másik baba megmaradt?
Anyukámnak
A másik baba megmaradt ( én)
Úgy tudom nem volt tünete
Nekem a masodik terhessegem indult ikerterhessegnek, de az egyik embrio meg nagyon koran elhalt. En nem vereztem es nem is volt semmi tunete, a 12 hetes ultrahangon mar nyoma sem volt a 2. embrionak.
Remelem rendben lesztek ti is!
Nálam is dupla babának indult, az elejétől vérezgettem (ezért mentem nagyon korán dokihoz, hamar egyedül maradt, a vérezgetés a 13. hétig megvolt, a tünetek meg az első hét után kb megszüntek, azt hittem nem maradt meg, de végül az egy babó megmaradt, már fél éves, időre született minden gond nélkül.
De elég gyakori, hogy ikerterhességnek indul és egy marad.
Első, te hallanád magad ilyenkor!
Egy kismamát nyilván mélyen érint, ha az ikerterhességből az egyik egyszercsak eltűnik, felszívódik.
Kérdező te pedig ne aggódj, lehet jobb is így alakult, sajnos sok ilyen van, hogy az egyik felszívódik, a másik baba valószínű megmarad és egészséges, erős.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Ez az en kerdesem.Ugyan nem szimpla ikrek,hanem harmasikrek lettek volna.Nem volt tunetem.Es nagyon hianyzik az eletunkbol :( de jobb igy neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!