Szerintetek szép a Bernadett név? Lányom lesz és nem tudom, hogy melyik lenne jobb. Bernadett, Tünde, Emőke, Klaudia, Tamara? Nektek melyik tetszik jobban?
Figyelt kérdés
2016. okt. 26. 23:10
11/24 anonim válasza:
Nekem a Bernadett nem tetszik. Sem a Tünde, Emőke, Klaudia. Ezek közül a Tamarát választanám, az egészen jó.
12/24 anonim válasza:
Ezek közül nekem a Klaudia és a Tamara tetszik.
13/24 anonim válasza:
A Tamara és a Klaudia ronda. A többi jó.
14/24 anonim válasza:
Ha ezek közül kellene választanom akkor inkább Tamara. Bár egyik név sem áll hozzám közel.
15/24 anonim válasza:
A Bernadett nem tetszik, ha választanék vagy a Tündit vagy a Tamarát választanám! De hozám a Boglárka áll a legközelebb a Bogika :)! )
16/24 anonim válasza:
Bernadett a legszebb és Dettinek becézném.
Tamara nagyon nem tetszik, a szamárra asszociálok róla. Tami becézésről meg a tummy-ra.
Tünde nekem egy fantasy kaszt.
Emőke az olyan emlőke.
Kaludia elmegy.
19/24 anonim válasza:
Szerintem nem igazán szép. Inkább Emőke, Klaudia, vagy Tamara.
20/24 anonim válasza:
Akkor sem hívnám Bernadettnek a lányom,ha névtelennek kellene lennie egész életében emiatt.
Tamara vagy Klaudia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!