38 hetes vagyok. A doki szerint kb 1 héten belül meglesz a baba. A doki rámbizta hogy befeküdjek e most. Befeküdjek?
Szia!Én azt gondolom az sokkal izgalmasabb,ha a pároddal együtt indultok a kórházba.Szerintem felesleges a kórházba tölteni az utolsó napokat.Úgyis tudni fogod mikor kell indulni.
A gátmetszést meg sem fogod érezni,hiszen fájás közben csinálják és érzéstelenítőt is adnak.
Minden jót kívánok!
Szia!
Szerintem is jobb ha otthonról indulsz szülni, kivéve ha valami probléma miatt kell befeküdni. A gátmetszés nem fáj ha fájás közben csinálják. Nem ijesztgetni akarlak, de az első babámnál fájás után vágtak, akkor nagyon fájt. De a másodiknál már rendesen fájás közben és meg sem éreztem.
Sok sikert a szüléshez, és gratulálok a babádhoz.
üdv. Csilla
Szió!
Szerintem se feküdj be. Engem befektett a dokim, mivel faros volt a kislányom, de állandóan bőgtem, és mentem volna haza. Szerencsémre a szülés pont akkor indult be, mikor a párom jött látogatóba. :)))
Hát, a gátmetszés nem fáj, mivel a fájás közben intézik. A fájdalmaktól meg ne félj, a babád megérkezése mindent eltompít, és csak rá fogsz koncentrálni.
Könnyű szülést!!!
Zita
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!