Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 38 hetes vagyok. A doki...

38 hetes vagyok. A doki szerint kb 1 héten belül meglesz a baba. A doki rámbizta hogy befeküdjek e most. Befeküdjek?

Figyelt kérdés
és még annyit hogy a doki aztmondta ha gondolom befeküdhetek,de én szerintem szebb ha otthon a férjemmel eggyütt indul meg a szülés és nemugy hogy telefonon értesitik hogy ,egindult vagy hogy megvan a pici. erről mitgondoltok?jaés fáj a gátmetszés?
2008. okt. 4. 13:51
 1/4 anonim ***** válasza:
83%

Szia!Én azt gondolom az sokkal izgalmasabb,ha a pároddal együtt indultok a kórházba.Szerintem felesleges a kórházba tölteni az utolsó napokat.Úgyis tudni fogod mikor kell indulni.

A gátmetszést meg sem fogod érezni,hiszen fájás közben csinálják és érzéstelenítőt is adnak.

Minden jót kívánok!

2008. okt. 4. 13:59
 2/4 anonim ***** válasza:
83%

Szia!

Szerintem is jobb ha otthonról indulsz szülni, kivéve ha valami probléma miatt kell befeküdni. A gátmetszés nem fáj ha fájás közben csinálják. Nem ijesztgetni akarlak, de az első babámnál fájás után vágtak, akkor nagyon fájt. De a másodiknál már rendesen fájás közben és meg sem éreztem.

Sok sikert a szüléshez, és gratulálok a babádhoz.

üdv. Csilla

2008. okt. 4. 14:45
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi. kicsit félek a fájdalomtol,de majdcsak kibirom.
2008. okt. 4. 16:31
 4/4 anonim ***** válasza:

Szió!

Szerintem se feküdj be. Engem befektett a dokim, mivel faros volt a kislányom, de állandóan bőgtem, és mentem volna haza. Szerencsémre a szülés pont akkor indult be, mikor a párom jött látogatóba. :)))

Hát, a gátmetszés nem fáj, mivel a fájás közben intézik. A fájdalmaktól meg ne félj, a babád megérkezése mindent eltompít, és csak rá fogsz koncentrálni.

Könnyű szülést!!!

Zita

2008. okt. 4. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!