32 hetes ijedt kismami vagyok. A legutobbi CTG eredmenyeink nem lettek vmi fenyesek, mert elofajasaim voltak, amikre picim nem reagalt vmi jol. Mi lehet a baj?
A pocakom mar nagyon regota sokat es sokszor (szinte folyamatosan) kemenyedik. Erre nyelem a magneziumot, ami rovid ideig enyhiti a tuneteket. A CTG eredmenyeimmel nem nagyon vannak az orvosomek megelegedve, mert szerintuk korai meg a fajas (az elso ilyen rosszabb CTG eredmenyem egy honapja volt). A picimet megvizsgaltak dopplerrel, minden rendben van nala ugy tunik, ugy fejlodik, ahogy kell. Nekem a pocim szokott fajdogalni is a kemenyedes mellett, es egy hetig ugy fajt a szemeremcsontom, hogy alig birtam menni. Szerintetek ezek lehetnek elofajasok, vagy rosszabbat jeleznek ezek a tunetek? Teljesen rendben vannak latszolag az eredmenyeim es zarva is vagyok teljesen. Lehet megis vmi baj? Segitenetek, ha tudtok?
Koszonom elore is.
Szia! Én olyan 18 hetes koromtól keményedtem, ami olyan 25 hetesen kicsit jobb lett, de 32 hetesen újra erősödött. Én is szedtem a magnéziumot, és sokat pihentem. Most a 41. hétben vagyok, és a babám köszöni szépen, jól van. Vannak jóslófájásaim, már 1 ujjnyira nyitva is van a méhszájam, de babóca még mindig el van odabenn.
A CTG-ről pedig annyit, hogy nekem 34 hetesen csináltak először. Én reggelente szoktam járni, és sokáig inkább délután és este jelentkeztek a keményedések, szóval a gép csak kis méhtevékenységet tudott mérni.
Szóval a lényeg, hogy én is sokat aggódtam, nagyon féltem, hogy majd korábban jön a babám, ehhez képest most túlhordom.
Milyen magnéziumot szedsz? Én magnesii-citrátot szedtem, mert a MagneB6 semmit nem segített.
Szia!
Én a második babámmal a 29. héten fél ujjnyira nyitva voltam és nekem is keményedett a pocakom. Engem az orvos beutalt a kórházba a 31. héten és a 37.-ig benn tartottak.
Voltam visszatartó infúzión 2 napig, és a 36. hétig kaptam visszatartó gyógyszert, ami szerintem sokat segített. A 36. héttől én is éreztem a nyomást a csontomon, de a babám a 39. héten a kiírt idő előtt 4 nappal született meg.
Sok sikert a szüléshez és a babádhoz.
üdv. Csilla
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!