Pozitív vagy negatív?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 2. Levél fogamzásgátlóm 8. Szeménél tartok. Első levél első szemétől kezdve megszakitással védekeztünk pluszba. Aztán az első levél 16.szemétől kezdve rendszeresen belémélvezett a párom. A gond hogy fehér folyásom van, de az a vizes jellegű pár napja.. Mindig volt viszont az első levél óta nem. A megvonásos vérzésem normálissan megjött, bár kegyetlenül görcsöltem és véreztem. 7napos szünet 3.napján voltunk együtt azóta eltelt 13 nap. És van egy halvány pozitív tesztem? Terhes lennék?
2016. okt. 21. 18:58
1/5 anonim válasza:
Ezt inkább negatívnak látom sajnos.
Pár nap múlva tesztelj újra.
2/5 anonim válasza:
Nem mondanam tuti pozinak..ismetelj reggel szerintem! Vagy ha teheted digitalis tesztet csinalj. Egyebkent a folyas miatt teszteltel vagy gyanakszol terhessegre?
5/5 anonim válasza:
Valami felsejlik extra halványan. Élőben milyen színű a "második csík"? Mennyi idő után jött ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!