A rossmannak van terhes vitaminja?
Én nem tudom, hogy a rossmannak lenne terhesvitaminja. Érdemes bemenni megnézni, megkérdezni.
Egyébként meg ezekből a vitaminokból szerintem érdemes megvenni a jobb márkákat, mint pl Elevit, vagy a Gravida.
Köszi a választ, a héten, ha arra járok és nem felejtem el, akkor megnézem majd. Nem járok a rossmannba, de a dm-ről le akarok szokni, ezért érdekelt, hogy azt is tudom-e rossmannos termékkel helyettesíteni.
Én az összetevők összehasonlítgatása alapján úgy döntöttem, hogy nem érdemes azokat venni, mert számomra a nevük nem éri meg az árkülönbséget (pl. a dm-es két hónapra 800 forint) persze ez mindenkinek a saját döntése, én nem érezném jobban magam attól, hogy mi a neve a vitaminnak, mert csak az érdekel, hogy mi az ami benne van ugye. Biztos van, akinek megnyugatóbb "márkásat" szedni, hát kinek hogy.
Abban igazad van kérdező,hogy nem a márka számít,de ha összehasonlítod a vitaminok tartalmát,a dm-es vitaminban sokkal kisebb mennyiségek vannak,mint pl az Elevitben.
A Dm-eset mindenképpen ki kell egészíteni még valamivel,ha azt akarod szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!