Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem láthatók magzati elemek....

Nem láthatók magzati elemek. Van okom aggodalomra?

Figyelt kérdés

27mm-es szabályos petezsákban nem láthatók magzati elemek, a doki szerint kb 7 hét 6 napnál tartok (később fogant, nem lehet pontosan kiszámolni). Elküldött egy nagyobb város kórházába modernebb ultrahangra, de szerinte ilyenkor már szívhangnak is lassan kéne lennie, de ő csak egy (idézem) "pacát" lát

Egyébként már másodszorra hozza rám a frászt, először méhen kívülivel ijesztgetett, mert később fogant és először nem látott semmit, mert még kicsi volt...

Szóval, van okom aggódni?

2016. okt. 19. 16:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
71%
Nagyon nagy valószínűséggel nincs élő terhességed. Sajnálom.
2016. okt. 20. 13:01
 12/19 A kérdező kommentje:

Győzött az élet!

2 nap telt el az előző uh óta, amikor még csak petezsák látszódott. most jöttem a kórházból és mára már van szivhang :) és 3 mm-es

2016. okt. 20. 15:41
 13/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Most olvastam a kérdésed és a válaszokat!

Szívből gratulálok Neked! :)

2016. okt. 20. 19:42
 14/19 anonim ***** válasza:
Jajjj de jó!!! Gratulálok!!!
2016. okt. 20. 19:51
 15/19 anonim ***** válasza:
Szia. Szívből gratulálok. Hasonló cipőben jártam anno.. csak nekem kerek-perec azt mondta a doki, hogy ez egy elhalt terhesség, menjek időpontot kérni kaparásra. Persze azért előtte nézzünk egy ultrahangot de ne reménykedjek. Végigbőgtem az éjszakát, majd másnap az ultrahangon közölték hogy van szívhang. Nyáron volt 8 éves a lányom.
2016. okt. 20. 22:54
 16/19 anonim ***** válasza:
Boldog babavárást! Fel a fejjel, vannak elég rossz ultrahang gépek. Némelyiken tényleg csoda, hogy látnak valamit az orvosok :(
2016. okt. 21. 13:32
 17/19 anonim ***** válasza:

Szia Kérdező!

Voltál azóta újra dokinál? Minden rendben?

2016. nov. 10. 20:48
 18/19 A kérdező kommentje:
Pár napja este elkezdtem vérezni, rögtön az ügyeletre mentünk, de már nem volt szívhang. Már majdnem a 11. hetemben voltam
2016. nov. 11. 14:08
 19/19 anonim ***** válasza:
Sajnálom!
2016. nov. 11. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!