Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pozitiv teszt utan mikor...

Pozitiv teszt utan mikor mentel eloszor nogogyaszhoz?

Figyelt kérdés
Az elso vizsgalaton miket mond egy jo nogyogyasz?Neked milyen kerdeseid voltak?
2010. ápr. 26. 11:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Én megvártam a 6 hetet hogy lásson is már valamit az uh-on. Sokat nem tud mondani, csak ha biztos a terhesség, mire kell odafigyelni. Nálunk inkább a védőnő volt akivel nagyon sok mindent meg tudtam beszélni.
2010. ápr. 26. 11:24
 2/8 anonim ***** válasza:

1. terhességnél 5 hetesen, de felesleges volt, semmi nem látszott az ég világon, 3 hét múlva kellett visszamennem.

Ebből okulva, 2. terhességnél 8 hetesen mentem el először.

Nem voltak kérdéseim, és nem is mondott semmit a doki. Én szakkönyvekből és a netről szereztem a "tudásomat".

2010. ápr. 26. 11:26
 3/8 anonim ***** válasza:

Kiszámoltam hogy kb.hány hetes lehetek , s így 8 hetesen mentem először:)

Jah,s mikor mondtam hogy 2 poz. tesztem van már rögtön gratulált is:) persze utána megvizsgált , s közölte hogy szép terhesség:)

2010. ápr. 26. 11:29
 4/8 anonim ***** válasza:
Az első babánál mikor pozitívat teszteltem még az nap elmentem dokihoz, akkor mint azt megtudtam 6 hetes voltam :) de még nem láttak semmit csak egy petezsákot, 8 hetesen rendelt vissza, akkor már volt szívhang, a második babánál szintén még aznap elmentem dokihoz mikor pozitívat teszteltem, akkor viszont 10 hetes voltam :) azt valamiért késöbb vettem észre :) nekem egyszer sem voltak kérdéseim, nagyon jó fej dokim van szerencsére, mindent elmondott amit hallani akartam.
2010. ápr. 26. 11:45
 5/8 anonim ***** válasza:
4. héten vettem észre a terhességet, mánapra kértem is időpontot, de nem látszott semmi! Pont rá egy hétre kellett mennem legközelebb és akkor mér létszott a petezsák! Az én kis ,,babszemem"! Leírhattlan érzés!
2010. ápr. 26. 11:54
 6/8 anonim ***** válasza:
7.5 hetesen tudtam meg, hogy kismama vagyok.Majd pont 8 hetesen voltam vizsgálaton, addigra kaptam időpontot a magánrendelésére.Én elmondtam a kórelőzményeimet, ő pedig, hogy milyen vizsgálatokra kell elmennem.De tudtam mikor mit kell csinálnom, Eü. suliban végeztem.
2010. ápr. 26. 12:11
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia,

Kb. 4 és fél hetesen teszteltem, és 5 hetesen mentem el lányka nőgyogyimhoz (addig hozzá jártam ugyanis :)) akinek bár nincs uh gépe meg semmi ilyesmi frankó felszerelés, de azt mondta tapintással megnézi mi újság. Ő kitapintotta hogy bizony baba van, másnap felhívtam egy dokit akit neten választottam ki sok-sok fórum hozzászólás alapján és tőle a 6. hétre kaptunk időpontot.

Akkor már dobogott is a kis szíve de ugye még icipici volt, és annyit mondott a doki hogy várjuk meg a 8-9. hetet és menjünk vissza akkor. (ez Karácsony előtt volt, tehát január elején kellett visszamennünk). Azt mondta megnézi minden rendben van-e és ha igen akkor igazolja a terhességet, mert ilyen fiatal terhességnél még nagy az esély a felszívódásra.

Szóval 9. hét körül visszamentünk és akkor már szép nagy volt a babóca, 3,78 cm :)

Annyit kérdeztem tőle első vizsgálatnál hogy mit kerüljek, annyit mondott hogy az elején még a mindent vagy semmit elv működik ebben az első 5-6 hétben, annyi hogy no cigi és rövidital :)

Jó babavárást,

26 hetes kismama

2010. ápr. 26. 12:53
 8/8 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat, en ma egyeztettem a nogyogyaszommal es csak majus 13-re kaptam idopontot, akkor szamitasaim szerint 8 hetes leszek.
2010. ápr. 26. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!