Van itt olyan aki egész terhessége alatt nem sexelt a férjével? Mi volt az ok? és szülés után rendbe jöttek a dolgok?
11:17es válaszolo.Mintha én irtam volna,velünk pont ugyanez a helyzet.
A mi babánk 3 honapos,tehát lassan egy éve nem volt sex.Félek egy kicsit.
Pozitív teszttől kezdve nem voltunk együtt egyik terhességem alatt sem. Nehezen viseltük mindketten, de semmilyen különösebb gondot nem okozott.
Első terhességnél megoldottuk máshogy, de most még félidősen is rendszeresen hányingerem van és rókázom, így most ez nem megy, gondolom érted :)
Az ok pedig az, hogy egyszer volt egy korai vetélésem (nem szex miatt) és a férjem nagyon nehezen viselte, egyszerűen nem mer velem lefeküdni. Fél egy újabb vetéléstől, attól, hogy valami baja lesz a babának és nem tudom őt meggyőzni arról, hogy egy egészséges terhességnek bírnia kell az óvatos szexet. A hasam egyébként tetszik neki, tehát kedve lenne hozzá, hozzám, de nem mer kockáztatni.
Az 1. terhesség után az első pár alkalommal nem volt jó a szex, de utána nagyon klassz lett, jobb lett mint terh. előtt :) Remélem most is így lesz majd szülés után.
Mi is pozitív teszt óta, azaz 34 hete nem voltunk együtt. Ki lehet bírni. Éhes disznó makkal álmodik ugyan, de jobb a "biztonság". Éveket vártunk a babára, nem hiányzott semmi. Az elején azt mondta a doki, hogy lehet, aztán volt egy kis lepénygond, aztán meg már elértem a 30. hetet...
Majd szülés után remélem helyreáll a dolog.
36 hetes kismama
szia.én kb 3* szexeltem a párommal miótan terhes vagyok.a méhlepény eléri a méhszájat,amivel bármikor bevérezhetek.ezért nem mertünk.
37 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!