Akinek sokáig nem sikerült a baba végül mit változtatott, hogy terhes lett?
Egy elkeseredett nő kèr titeket kismamák, anyukák hogy válaszoljatok.
Èn már mindent kipróbáltam egy èv alatt. Teák, vitaminok, cseppek, barátcserje, inozitol stb. De azèrt kèrlek írjátok meg a ti sztoritokat dióhèjban. Hátha merítek belőle egy kis erőt a következő Ciklushoz.
Köszönöm.
40 evésen kezdtünk neki a babának. Kozöset szerettünk volna, mindkettőnknek van külön saját.
Azt hittem, azonnal sikerül, aztán teltek a hónapok. Sok-sok negatív teszt. Bő egy év múlva sikerült, akkor meg elvetéltem.
Nem akartam orvosi beavatkozást, főleg a hormonok miatt.
A vetélés után nekem a palástfű tea segített, a harmadik ciklusban lettem terhes.
Nálam is volt egy "lemondás" momentum. A sikeres hónapban a 9-15 cn között nem tudtunk együtt lenni. Elkonyveltem, hogy ebben a hónapban biztos nem lesz baba, nem is foglalkoztam vele. Az uh szerint kb a 7 cn-on fogant. :))
Engem az idő is szorított, ez még több terhet rakott rám. Féltem,hogy egyáltalán nem fog már összejönni. Mégis sikerült
Minden vizsgálaton túlvagyunk, egészséges kisfiút várunk.
Biztosan sikerülni fog!
42 éves vagyok, 20 hetes terhes
utolsó! Szívből gratulálok a babádhoz.
Ja és persze mindenkinek, aki végül sikerrel járt!
Átjárhatósági vizsgálatra megyek jövőhéten. Meglátjuk, hátha fény derül valamire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!