Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek sokáig nem sikerült a...

Akinek sokáig nem sikerült a baba végül mit változtatott, hogy terhes lett?

Figyelt kérdés

Egy elkeseredett nő kèr titeket kismamák, anyukák hogy válaszoljatok.

Èn már mindent kipróbáltam egy èv alatt. Teák, vitaminok, cseppek, barátcserje, inozitol stb. De azèrt kèrlek írjátok meg a ti sztoritokat dióhèjban. Hátha merítek belőle egy kis erőt a következő Ciklushoz.

Köszönöm.

2016. okt. 17. 18:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Elmentem orvoshoz. Kiderült, hogy hormon gondok vannak (IR, pajzsmirigy alul működés, magas prolaktin). Fél év alatt rendbe raktuk gyógyszerrel, diétával, tornával és teherbe estem.
2016. okt. 18. 10:34
 12/17 anonim ***** válasza:
Egy jó doki! Ha pestivagy vagy környéki akor tudok ajálani! Csak írj! Nekem 4 év prpbálkozás 2 vetélés után segített ez a doki!
2016. okt. 18. 12:26
 13/17 anonim ***** válasza:

40 evésen kezdtünk neki a babának. Kozöset szerettünk volna, mindkettőnknek van külön saját.

Azt hittem, azonnal sikerül, aztán teltek a hónapok. Sok-sok negatív teszt. Bő egy év múlva sikerült, akkor meg elvetéltem.

Nem akartam orvosi beavatkozást, főleg a hormonok miatt.

A vetélés után nekem a palástfű tea segített, a harmadik ciklusban lettem terhes.

Nálam is volt egy "lemondás" momentum. A sikeres hónapban a 9-15 cn között nem tudtunk együtt lenni. Elkonyveltem, hogy ebben a hónapban biztos nem lesz baba, nem is foglalkoztam vele. Az uh szerint kb a 7 cn-on fogant. :))

Engem az idő is szorított, ez még több terhet rakott rám. Féltem,hogy egyáltalán nem fog már összejönni. Mégis sikerült

Minden vizsgálaton túlvagyunk, egészséges kisfiút várunk.

Biztosan sikerülni fog!

42 éves vagyok, 20 hetes terhes

2016. okt. 18. 16:43
 14/17 A kérdező kommentje:

utolsó! Szívből gratulálok a babádhoz.

Ja és persze mindenkinek, aki végül sikerrel járt!

Átjárhatósági vizsgálatra megyek jövőhéten. Meglátjuk, hátha fény derül valamire.

2016. okt. 19. 07:49
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Fél év sikertelen próbálkozás után mentem vissza az orvosomhoz (tavaly januárban), mert a gyógyszer abbahagyása után szépen fokozatosan rendszertelenné vált a menzeszem. 2-3 hónap clostys-norcolutos sikertelen kezelés után csináltunk hormonvizsgálatot, kiderült az IR és PCOS. Ezután diéta+metformin, majd egy laparoszkópia ciszták miatt, átjárhatóságival (tavaly júniusban). Műtét után újabb sikertelen gyógyszeres kezelés, de legalább a ciklusom beállt. Meddőségi központot javasolták, de novemberben spontán teherbe estem. 8 hetesen elhalt a magzat, missed ab után 3 havi pihenés (diéta+inofolic akkor már), egy hónap gyógyszeres kezelés, és májusban ismét teherbe estem. Teszem hozzá, májusban azt mondta a dokim, hogy abban a hónapban ne essek teherbe semmiképp, mert előtte minden ciklusom monitorizált volt, arról az egy peteérésről lecsúsztunk. :D Kellett, hogy abban az egy hónapban ne foglalkozzunk azzal, hogy mennyire szeretnénk babát, kellett egy kis nyugalom. 23+1 hkm
2016. okt. 19. 17:56
 16/17 anonim ***** válasza:
71%
Finom borokat ittunk esténként elengedtünk minden stresszt nyugodt estéket teremtettünk spontán csináltunk mindent ami jól esett kerültünk a stresszes helyzeteket.Félre ne értsd nem vagyunk alkoholisták de ém hiszek benne hogy az a pohár bor jót tett. :)
2016. okt. 21. 11:56
 17/17 jos80 válasza:
25%
Nem baratcserje hanem baratcsere kell!! Es meglessz:)))
2016. okt. 24. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!