Folsav es magneB6 elegendo a terhesseg elejen?
Várandós vitamin. Abban minden megvan, ami kell a kezdetekben. Én pl.: LadeeVit-et szedek, ezt javasolta az orvosom, de nagyon sokféle van. Boldog babavárást!
27 hkm
Szedhetsz valami terhesvitamint is, hogy a vitamin-ásvanyianyag raktárad ne ürüljön ki,mert ilyenkor a baba sokat elvesz az anya szervezetéből, amit nem feltétlen tudsz étkezéssel pótolni nap-mint nap.
Én a terhesség elejétől szedek tvitamint, a harmadik trimeszterben csökkentettem orvosi utasításra 2 naponta 1 tablettára. Érdemes szedni az elejétől a végéig.
A nőgyógyászom a Gravidát ajánlotta, gond nem is volt vele egészen a 28-ik hétig, onnantól elkezdtem tőle hányni,és váltottam az Elevit plus-ra, tökéletesen megvagyok vele elégedve. Sajnos a Gravidára nagyon sokan panaszkodnak.
Magne B6-ot nyugodtan szedd, abból nem tudsz túladagolni, és kell is, nehogy görcsölj, vagy keményedj majd idővel.
Kellemes babavárást! :)
32hkm.
A femibion azért jó, mert abban folát van, nem csak folsav.
HA sima folsavat szedsz amellé kell a vas is, hogy feltudjon szívódni.
HA mindent külön megveszel, lessan ott tartasz, hogy vehetsz egy doboz terhesvitamint :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!