Menstruáció szerint ma vagyok kereken 6 hetes terhes.2 nap múlva megyek orvoshoz. Nálatok volt már ilyenkor szívhang?
Figyelt kérdés
Az utolsó menstruációm szeptember 4.-én volt. Pontos 30 napos ciklusaim vannak szülés óta. Csak a ciklus 10. Napján voltunk együtt védekezés nélkül. Érdekelne kinél mikor volt először szívhang? A fiammal korábban voltam ultrahangon. Akkor 5+3 hetes voltam,csak petezsák látszódott 7,5 mm volt. Nagyon izgulunk, hogy minden rendben legyen a picinkkel.2016. okt. 16. 15:40
11/19 anonim válasza:
Ez nem jelent semmi rosszat,lehet csak később fogant. Az én babám is egy héttel kisebb az uh-ok szerinte mint mensi szerint lenne.
12/19 A kérdező kommentje:
Azt nem írtam oda,hogy az ultrahang szerint,a petezsák mérete alapján 3 nappal idősebb a terhesség. Én láttam két fehér foltocskát a petezsákban. Az orvos nagyon ráközelített,és mimtha pulzált volna,de azt mondta,hogy erre nem meri rámondani.
2016. okt. 19. 19:30
13/19 A kérdező kommentje:
Ami bíztat,hogy vasárnap óta kínoznak a reggeli rosszullétek. Azt mondta a doki,hogy az jó jel. Fiamnál ilyen nem volt, nála enyhe mensi görcsök úgy kb. 9 hétig,meg mellfeszülés.
2016. okt. 20. 10:35
14/19 anonim válasza:
6 hetesen nálunk is ennyi látszódott 2 hét múlva látszódott egyáltalán bármi az ultrahangon, mert vastag a hasfalam.
15/19 A kérdező kommentje:
Egy hét múlva megyek. Már nagyon várom. Mostmár nem csak émelygek,hanem hányni is elkezdtem. Mikor teszteltem először,akkor nagyon halványka második csík volt, a napokban újra teszteltem,hogy megnyugodjak és már erősebb volt a kontroll csíknál. Azért vagyok ennyire ideges miatta,mert sok stressz ért mostanában,és nem szeretném ha e miatt baja lenne a picinek
2016. okt. 21. 14:15
16/19 A kérdező kommentje:
Ha valaki még olvassa,ma voltam ultrahangon és minden rendben van. Hallottam is és láttam is a pulzálást :-)
2016. okt. 28. 20:42
17/19 anonim válasza:
Szuper! Gratula, boldog babavarast!
19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm :-) azóta 17 hetes kismami vagyok :-)
2016. dec. 31. 08:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!