Mi lehetet a szívhanghallgatóval amikor halgattam a babát? Szerintem nem a szivverése volt mert annal lassabb volt, viszont az enyémnel kicsit gyorsabb volt mert néztem kozbe az enyémet. Lassan12 hetes kismami?!
Kérlek, olvasd már el a használati útmutatót (ha már a többedik kérdésednél is hasonló a bajod, és a válaszadókra fittyet hányva, a tanácsukat nem megfogadva újra próbálkozol), és másold be nekünk azt a mondatot, ami arra utal, hogy 11 hetesen neked mindig meg kell találni a szívhangot.
Hidd már el legalább a használati utasításnak, hogy ez nem fog menni. Bedilizel teljesen, mire a 40. héthez érsz, ez tuti!
OFF: leheteTT, haLLgattam, figyelj oda a helyesírásra, mert ennyiszer olvasni borzasztó!
A magzat szívhangja percenként 120-180 körül mozog, gyorsabb, mint a felnőtt emberé. Olyan lódobogás szerű-hangja van.
Viszont 12 hetesen még ne keresd. Sőt, szerintem nem sok értelme van a szívhangfigyelőnek: mikor még nem érzed mozogni, sok helye van, ezért a szívhangot is nehéz megtalálni. Ha elkezd már mozogni, akkor úgyis érzed, hogy jól van.
Ráadásul a pici magzatok félnek a szívhang figyelőtől és az ultrahangtól. Én láttam, hogy 4D-n hogy menekül a picim az ultrahang elől. Sokkoló volt, többet nem is mentem, csak a kötelezőre. Gondolj bele, neked lehet, hogy jó érzés lenne hallani a szívhangját, de ő fél, menekül előle. Ezzel kínoznád még a következő 28 hétben minden nap a szülésig? Ne bántsd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!