Meghalgattam ma megint a picimet szivhanghallgatoval hatha hallom a picimet de sajna megint nem hallottam. Tegnap is probaltam de akkor se de ma viszont hallottam susorgasokat me ilyeneket lent a bal oldalon. Ez lehetett a baba?
Figyelt kérdés
2016. okt. 14. 17:50
11/16 anonim válasza:
Én 12 héten megtaláltam simán! Sok krémet használj ha kevés krémet használok eén sem találom. És nagyon lent keresd a bugyid vonalába ahol majdnem a szôr kezdödik! Olyan mint a lodobogás gyors a szívverése gyorsabb mint a tiéd! A tiédet a nyakadon tudod közben nézni, hogy biztos nem azt találtad e meg én a kezemmel kitapintom.
12/16 anonim válasza:
??? A média és a marketing újabb fszsága,amivel a kismamákat be lehet hülyíteni!
Neked is sikerült kedves kérdező!
Hidd el,gyermekek milliói születtek meg anélkül,hogy az anyjuk ilyen kütyükkel buzerálta volna őket!
13/16 anonim válasza:
Szerintem is marhaság. Tegnap pont a Liptai Klaudiától láttam, hogy reklámoz valami kütyüt, ami minden nap rajta van és küldi az adatokat a dokinak, hogy ha valami baj lenne akkor egyből tudják, nem is értem miért kell szegény babákat macerálni, biztos, hogy nem esik nekik jól se a túlzott ultrahang, se a túlzott figyelgetés..békén kéne hagyni szegényt.
14/16 anonim válasza:
Szerintem jó ha van.12.héttől hallani.Kb 4szer használtam egész terhesség alatt. Tényleg nem jó piszkálni őket,nem szeretik,de mikor minden nap sokat mozog,aztán egyszer csak nem,sokat aludt az addigiakhoz képest,akkor nekem megnyugtató volt ráhallgatni,hogy mi a helyzet.Vagy volt olyan is,hogy az első mozgások után 2 hétig nem éreztem semmit,akkor is hallgatóztam,és megnyugodtam.
15/16 anonim válasza:
Szerintem jó ha van.12.héttől hallani.Kb 4szer használtam egész terhesség alatt. Tényleg nem jó piszkálni őket,nem szeretik,de mikor minden nap sokat mozog,aztán egyszer csak nem,sokat aludt az addigiakhoz képest,akkor nekem megnyugtató volt ráhallgatni,hogy mi a helyzet.Vagy volt olyan is,hogy az első mozgások után 2 hétig nem éreztem semmit,akkor is hallgatóztam,és megnyugodtam.
Ne hallgasd sokat,ne piszkáld!Várj 1 hetet és hallod.Utána se sokat használd,ugyis nézi a védőnő is! Próbálj ne gorcsolni ezen! Boldog babavárást!
16/16 anonim válasza:
Lehet csak nem találod még hisz nagyon picike de ilyen lópata dobogást kell majd hallani.egyenlőre nagyon lent keresd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!