Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetesen görcsök?

6 hetesen görcsök?

Figyelt kérdés
5 napja szinte megállás nélkül görcsölök. Néha enyhe néha erős. Tegnap elmentem orvoshoz, megnézett UH-n és minden rendben volt. Mondta szedjek magnéziumot de szerintem nem használ. Első terhességem és nagyon félek. Ráadásul ha a hasamra teszem a tenyerem érzem hogy közben a beleim mozognak. Aludni is alig tudok. Mikor múlik el, volt valaki hasonló helyzetben? Termeszetesen szigorú ágynyugalmon vagyok..

2016. okt. 12. 03:11
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Rendben 😅 En 10 nap múlva megyek újra, addig fekvés és remélem nem lesz semmi baj 🙉
2016. okt. 12. 09:57
 12/15 anonim ***** válasza:

#7 vagyok

A dokik eleinte szeretnek feltételes módban beszélni a babarol, ez nálam is így volt. Nem 'lelkesednek' meg biztatnak, hogy minden rendben lesz.

Kb a 12 hetes uh után tudtam a dokival távolabbi dolgokról, pl a szulesrol beszélni, addig mindig azt mondta, ne szaladjunk annyira előre.

Ne aggódj, ennél többet nem tehetsz. Szeded az utrot, a magneziumot, pihensz. Nem lesz semmi baj.

19 hkm

2016. okt. 12. 11:29
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztató szavakat!🤗
2016. okt. 12. 11:56
 14/15 A kérdező kommentje:
10 hetes vagyok már:) a görcseim egyik napról amásikra elmúltak a hátfájással együtt, kb 2-3 hétig szenvedtem. Elmentem egy másik dokihoz mondta h a még növekedése miatt van. Szerencsére igaza lett :)
2016. nov. 6. 15:03
 15/15 A kérdező kommentje:
Méh*
2016. nov. 6. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!