Van kedvetel tippelni?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy mindenkinek más az alkata, csak kíváncsi vagyok ki hány hetesnek néz... :) Na és szerintetek kit rejt a pocak? :)
Jah és első baba...
Elölről:
Oldalról:
2016. okt. 10. 17:04
2/12 Adam_Hack válasza:
egy kis alien szörnyecskét rejt, nemsokára kibújik
5/12 A kérdező kommentje:
Még várok néhány tippet és elárulom... :)
2016. okt. 10. 17:44
7/12 anonim válasza:
24 és kislány.
Legalábbis nekem 24 hetesen ekkora pocakom sem volt.
9/12 A kérdező kommentje:
Fiú és 24 hét. Az utolsö két válaszoló megnyugtatott kicsit... Szinte mindenki a környezetemben kicsinek látja a pocakom... Akiket ismerek is nagyobbak voltak ennyi hetesen, de akkor azért nem kell aggódnom, mert nem biztos, hogy az az általános... :)
2016. okt. 10. 19:22
10/12 anonim válasza:
Tényleg kicsi a pocakod, pedig az enyém se nagy, de most meg én is megnyugodtam hogy nem vagyok egyedül. :) Nekem nagyobb volt 24 hetesen mint a tiéd viszont nem olyan sokkal, az enyém is kicsinek mondható a terhességi korhoz képest.
Amúgy 16 hetesnek néztelek és fiút tippeltem.
27+1 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!