Meddig normális késnie a menstruációnak?
Mielőtt teherbe estem és csak nagyjából tudtam kiszámolni mikor fog megjönni. Napra pontos sosem volt, így még a 4 napot is normálisnak gondolnám a saját helyemben.
A leírásodból úgy érzem, eléggé rá vagy görcsölve a teherbe esésre. Egyrészt a stressz is kiválthat fizikális fájdalmakat. Másrészt, nem biztos, hogy gond van a háttérben, ha 4 napot késett. Az életvitel, az étkezés, mind befolyásoló tényező.
De ha gyereket szeretnél egy nőgyógyászati vizsgálat semmiképp nem árt, és egy orvos több tanáccsal tud ellátni.
Ha egyszer késett 4 napot, azzal még nem érdemes orvoshoz menni.
Persze, ha borul a ciklus, az más dolog.
Ezt ezernyi dolog okozhatja. Nem gépek vagyunk, hanem emberek.
Kedves Válaszoló!
Nem vagyok rágörcsölve semmire mert tudom hogy tudatosak vagyunk a párommal így nincs mitől félnem.Viszont olyan még sosem volt hogy késett csak olyan hogy mondjuk 1-2 nappal előbb érkezett meg. Ezért megijedtem hogy most mi történhetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!