A nem várt előtt ki hány nappal tesztelt pozitívat?
Szia!
Én 5 nappal előtte teszteltem egy extrém halvány pozitívat, csak én láttam. Két nap múlva megismételtem, vagyis 3 nappal nem várt előtt, akkor már a férjem is látta. :)
A hasam fájdogált előtte, illetve kétszer éreztem úgy. mintha beleszúrtak volna a hasamba. :) Konkrétabb tünetek a nem várt utáni napon kezdődtek! :)
Szia!
Koszonom a valaszod!
Ezek a tunetek nekem is meg vannak!
De kicsit felek a tesztelestol.. felek a negativ eredmenytol :(
Első vagyok!
Hát én is teszteltem már 1 héttel a nemvárt előtt, persze negatívat, aztán másnap ismét negatívat... 5 nappal előtte is csak én láttam, hogy pozitív (persze a férjem úgy gondolta, hogy csak odaképzelem). A következő napon kimaradt a tesztelés, de mint ahogy írtam is 3 nappal előtte már ő is láttam. :)
Ami érdekesség még nálam, hogy nem a reggel teszteltem pozitívat nem várt előtt 3 nappal, hanem délben. :O
Két nappal előtte facelle agyértelmű pozitív volt. A férjem még a telefonon elküldve is látta :))
Igaz, egy héttel nagyobb volt minden uh-n, így valószínűleg hamarabb is fogant.
Tünetek? Ha akarom, voltak, ha kicsit kritikusabb vagyok magammal, akkor majdnem minden hónapban voltak ilyesmik, csak most tényleg terhes is voltam.
Az első igazi tünet a pozitív teszt volt.
Drukkolok!
Tünet nem volt úgy inkább kíváncsiság és fura megérzés. 3 nappal előtte xepil, másnap facell és predictor early is mutatta már.
Üdv
30hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!