Mi az, hogy "harom hetes terhes nincs"? Valaki ezt válaszolta az egyik kérdésemre.
Figyelt kérdés
Szóval, angliaban elek es itt van egy eleg drága teszt ami kimutatja hány hetes terhes az ember lánya. Nekem az itteni körzeti nővér mondta, hogy csinaltam meg nyugodtan, amig a vérvétel eredményre várok, mert az sosem téved.
Ez lett a teszt eredménye:
Szoval erre itt azt mondta az egyik kommentelő, hogy harom hetes terhes nincs, mert amikor kimarad a mensi akkor mar négy hetes vagy. Hat nem tudom, nekem múlt heten kellett volna megjönnie, es az összes tesztemen erősen látszik, hogy pozitiv megis azt írja, hogy 2-3 het.
Ráadásul az orvosom is azt mondta, hogy 2 es 5 het között bármikor lehetek. Most akkor mi van?
Most nem ertem akkor.
2016. okt. 5. 18:26
11/11 anonim válasza:
Egyébként 1-2 hetet is tud kiírni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!