Akinek barnázással indult a terhessége, mi lett a vége?
missed ab. Műszeres befejezés.
De! A második terhességemnél is barnáztam a nyolcadik héten. Kaptam utrogestant és egészséges négy kilós gyereket szóltem 41. hétre.
Egészséges terhesség .
A nemvárt előtt teszteltem pozit, a nemvárt napján volt a barnazas. Igaz, hogy csak néhány órát, este kezdődött, és reggelre el is múlt. Nem mentem vele orvoshoz, azt hittem, meg fog jönni, és fals volt a pozitív teszt.
Volt vetelesem is, akkor semmi barnazas, vérzés nem volt, csak nem fejlődött tovább.
Szóval, ne keseredj el, de menj dokihoz!
Nekem a halvány pozi teszt után a nemvart körül volt barnázás.
Elkönyveltem, hogy nem marad meg a terhesség és mégis megjön.
Aztán barnázás másnapra elmúlt, a bébi maradt.
Az első trimeszterben még 2x jelentkezett 2-3 napra, nem lett baj.
Gyógyszert nem kaptam, lehet ma már ragaszkodnék hozzá, akkoriban vakon bíztam az orvosban.
40+4re szültem.
Eloszor veteles 6 hetesen.
Kovetkezo terhessegemnel 4 honapon at pecseteltem, neha erosen vereztem is, vegul 41 heten szultem.
Utana verzesmentes terhesseg, szinten 41 hetesen szultem.
Harmadik terhessegemnel 9-10 hetesen ketszer szex utan pecseteltem, akkor 2 hetig nem lehetett hazaseletet elni, de utana ujra zoldutat kaptunk. Szerencsere nem jott elo ujra, pedig 1-2 honapig kisse gyomorgorcsben neztem minden aktus utan a fehernemut. Most tartok 39 hetnel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!