Nos 9 hetesen tudtam meg hogy terhes vagyok de gyogyszert szedtem, volt igy már valaki?
Figyelt kérdés
volt kis probléma vizhajtot vettem be. Akkor még nem tudtam hoy terhes vagyok, volt e már valaki igy és milyen babája lett?tehát beteg lettem és beszedtem a gyogyszereket persze... de vérzésem nem volt tehát nem érzem hogy baj lenne a babával csak attol független születnek beteg babák..és nemtudom hogy van ez összefüggésben most nálam a babával és a gyogyszerekkel..... az orvost kérdeztem elvileg nincs baja megtartanátok vagy mit tennétek? elözöleg tettem fel egy kérdést az abortusszal kapcsiban is... de elbizonytalanottam mert eléggé nem érzem hogy baj lenne2016. okt. 3. 22:08
11/14 A kérdező kommentje:
hát ma megyek délután a dokihoz uh-ra , eddig mindent rendben érzek egyébként , de most majd megnézzük, és ugyis a soronkövetkező uh az már a 12. heti szűrő vizsgálat lesz de ahogy a dokit és védőnőt is és sok anyukát kérdeztem eddig mindenki megnyugtatott hát most itt is azt irjátok hogy várhatoan nem lesz zbaj remélem mert már nagyon szeretem most is és nagyon rossz lenne ennyi mindent bevettem én is és nem lett baja elvileg eddig ugyhogy reménykedem továbbra is és mostmár természetesen mindenre odafigyelek, köszi a válaszokat mégegyszer örülök hogy irtatok és nektek is gratulálok a babutokhoz :)
2016. okt. 4. 09:38
12/14 anonim válasza:
baktériumos fertőzésen volt első 12 hétben meg vírusos torok gyulladás. terhesség alatt lehet gyógyszert szedni és kell is ha gond van, mert többet ártunk ha nem szedünk. én antibiotikumot lázcsillapítónak benuront kaptam gombára meg hüvely kúpot.
13/14 anonim válasza:
előző vagyok 12 hetes genetikán múlthéten voltam akkor minden rendben volt.
14/14 anonim válasza:
Szia! Én is késöbb tudtam meg h terhes vagyok és addig szedtem gyógyszert (homeopátiásat, utazáskor dedalont) azt mondták a dokik h ezek nem hatnak a babára csak ne olyanok legyenek a gyógyszerek h pl. Szívre.. persze mikor kiderült a terhesség semmit nem szedtem csak amit akkor lehet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!