Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 28 hetes kismama vagyok,...

28 hetes kismama vagyok, Borzasztoan csip (huvely+ajkak) ha pisilek, mitol? Hogy szuntethetem meg?

Figyelt kérdés
2008. okt. 2. 20:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Tuti,hogy fertőzésed van,lehet gombás is,de lehet hüvely gyulladt!Mindenképpen dokid és urológus!Ezzel ne játssz,mert vetélést okozhat:(Nem ijesztgetni akarlak,de vedd komolyan!

jobbulást!32 hetes kismami

2008. okt. 2. 20:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez valami fertőzésre utal. Saját magadat ne kezd el kúrálni, hanem menj el nőgyógyászhoz, megvizsgál, és felírja a terhesen is használható hüvelykúpot vagy kenőcsöt. De magadtól semmit ne kezd el használni.

23 hetes kismama

2008. okt. 2. 20:59
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Biztos fertőzés. Nekem is ez volt, canesten kombit kaptam rá, ma van a 3. nap, és ma egyáltalán nem csípett már!
2008. okt. 2. 21:10
 4/7 anonim ***** válasza:
57%
törölged meg még kamillával is, nekem is ezt javasolták. bevállt.
2008. okt. 3. 08:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem az használt, hogy elmentem orvoshoz:)
2008. okt. 3. 08:43
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia,

Nekem a 20. hét körül volt hüvelyfertőzésem, bár az tünet nélküli volt, kenetvételből vették észre, a doki adott rá kúpot, kenőcsöt.

A 28. héten viszont húgyúti fertőzésem volt, állandó vizelési inger, de szinte semmi vizelet, égő, csípő, maró érzés, görcs az alhasban. Az első vizsgálatkor még tisztának találták a vizeletet, két nap múlva az urológiai ügyeleten viszont 4 keresztes genny, vér és fehérje is volt benne. Akkor kaptam antibiotikumot, másnapra már jobban voltam. De az előtte levő 2-3 napot nem kívánom senkinek. Azóta is sokat iszok, melegen öltözök, alváshoz is melegítő, zokni. Szerintem ne várj sokat, irány az orvos. Először nőgyógyász, utána ha kell urológus.

Jobbulást kívánok!

2008. okt. 3. 09:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem is valószínűleg hólyaghurutod lehet, az jár ilyen tünetekkel. Ha az antibiotikum nem segít, akkor vegyél rá tőzegáfonya kapszulát, gyógyszertárban, vagy gyógynövényboltban. Kettő szemet vegyél be belőle, jó sok ásványvízzel, naponta kétszer. A tőzegáfonya "magához köti" a gyulladásért felelős bacikat, és szépen kipisiled őket. Nekem 4-5 antibiotikumos kúra után is megmaradt a gyulladás, és ezzel a módszerrel teljesen meggyógyultam:) Azóta sem volt. Tudod a terhesség alatt a baba védelmében legyengíti a szervezet a saját immunrendszerét, hogy jobban "tapadjon" a méhfalhoz a lepény, és a baba. Ezért minden ilyen hüvelyi és húgyúti fertőzés nagyon makacs tud lenni. Remélem ez a tanács segíteni fog neked.
2008. okt. 4. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!