28 hetes kismama vagyok, Borzasztoan csip (huvely+ajkak) ha pisilek, mitol? Hogy szuntethetem meg?
Szia!Tuti,hogy fertőzésed van,lehet gombás is,de lehet hüvely gyulladt!Mindenképpen dokid és urológus!Ezzel ne játssz,mert vetélést okozhat:(Nem ijesztgetni akarlak,de vedd komolyan!
jobbulást!32 hetes kismami
Ez valami fertőzésre utal. Saját magadat ne kezd el kúrálni, hanem menj el nőgyógyászhoz, megvizsgál, és felírja a terhesen is használható hüvelykúpot vagy kenőcsöt. De magadtól semmit ne kezd el használni.
23 hetes kismama
Szia,
Nekem a 20. hét körül volt hüvelyfertőzésem, bár az tünet nélküli volt, kenetvételből vették észre, a doki adott rá kúpot, kenőcsöt.
A 28. héten viszont húgyúti fertőzésem volt, állandó vizelési inger, de szinte semmi vizelet, égő, csípő, maró érzés, görcs az alhasban. Az első vizsgálatkor még tisztának találták a vizeletet, két nap múlva az urológiai ügyeleten viszont 4 keresztes genny, vér és fehérje is volt benne. Akkor kaptam antibiotikumot, másnapra már jobban voltam. De az előtte levő 2-3 napot nem kívánom senkinek. Azóta is sokat iszok, melegen öltözök, alváshoz is melegítő, zokni. Szerintem ne várj sokat, irány az orvos. Először nőgyógyász, utána ha kell urológus.
Jobbulást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!