Méhszáj nyilalás? Volt valakinek hasonló? 37hkm
Figyelt kérdés
Tegnap mennem kellett vérvételre es a 1,5 órás buszjárat közben folyamatosan nyilalast éreztem a hüvelyemben/mehszajamnal... rendszertelenül de szinte folyamatosan.. amíg ültem a vervetelnél volt hogy meg a víz is levert 1-2 ilyen bele szúrásnal es a görcs is ossze húzott. Gyorsan be szaladtam a nőgyógyászhoz megvizsgált azt írta a papiromra hogy ci2000. Azt mondta hogy a mehszaj meg zárva a nyak csatorna is ép de hogy a baba fejecskeje mar nagyon lent van. Hazafele ugyan ugy éreztem a nyilalast. Amikor lefeküdtem semmi gond nem volt majd amikor este elmentünk boltba ujra levert a víz mikor nyilalt es kb 20mpig is eltartott. Ma eddig semmit nem éreztem... szerintetek ez mitől lehet ??? Nyílik a mehszaj folyamatosan ?? Vagy ezt hívják jóslónak ??? A napokban számíthatnek esetleg babára ????2016. szept. 22. 13:30
1/3 anonim válasza:
Velem is volt ilyen 38-39 hetesen, az orvos azt mondta nyílik a méhszáj. Ennek ellenére 41 hétre született.
2/3 anonim válasza:
Nekem is van, pedig még csak 35 hetes vagyok, de van amikor meg kell álljak és nem tudok tovább menni.
De biztos, hogy nem nyílik a méhszájam, mert pár napja nézte az orvos és totál zárt, teljesen fenn van. És nekem már a 32. héttől csinálja ezt.
3/3 anonim válasza:
Szia! Én is 37 hetes vagyok, és ismerem azt a rettentő kellemetlen érzést, amiről írsz.Szerintem nem a méhszáj nyílik ilyenkor, hanem a baba feje ékelődik be és ahogy mocorog, idegeket is nyom, attól nyilallgat, ki is sugárzik a fájdalom, megrogyasztja a lábamat ha épp járok. Negyedik babát várom, és korábbiaknál is volt ilyen, de csak 40 és 41. hétre szültem. Ettől persze még lehet, hogy neked hamarabb jön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!