Milyen terhességi teszteket ajánlotok?
Figyelt kérdés
Még sosem vettem, de holnap fogok, mert időszerű. Igazából a múlt hónapban nagyon kevés volt. Ebben a hónapban meg már 3 napja késik. Kérlek segítsetek! :(2016. szept. 18. 23:14
11/15 anonim válasza:
Szerintem ennyitől azért nem lesz baba. Pláne, hogy meg is jött. De azért tesztelj, ha megnyugtat. Mindegy melyiket veszed, már bármelyik kimutatja
12/15 anonim válasza:
Azért az esetek 99%-ában nem ennyire egyszerű összehozni egy babát...
Szerintem csak a stressz miatt késik.
14/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Csináltam tesztet tegnap reggel, és ma reggel. Mindkettő negatív lett. De ez nem sokat jelent, anyum nálam is negatívat kapott... Szóval, nem nyugodtam meg teljesen. Ebben a hónapban még nem jött meg, a múlt hónapban meg nagyon minimális volt.
Telefonáltam a helyi kórházba, kértem időpontot, mert egy orvos azért csak biztosabb eredményt tud mondani, de csak október végére adtak. Na, jó későre. Várhatok bő egy hónapot, és szétaggódhatom magam...
2016. szept. 21. 13:18
15/15 A kérdező kommentje:
Ha mégis terhes vagyok, azt sem tudom mennyibe kerülne a dolog. Augusztusban kezdtem el csináltatni a fogaimat, ez jelenleg is tart. Hatvanezret fizettem eddig. Hat fogamat tömték, kettőt meg gyökérkezelnek, ez utóbbi jelenleg is folyamatban van. Plusz a sok röntgen, az is egy-egy ötezer forint volt. Szóval jócskán túlköltekeztem... De muszáj volt megcsináltatni, mert már kezdtek fájni, így is sokáig halasztgattam.
2016. szept. 21. 13:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!