Tegnap voltam dokinál és azt mondta, hogy ultrahang szerint 24, számitás szerint 26 hetes vagyok! Mennyi idős lehet a babám?
Figyelt kérdés
Ezek a méreteim:BpD:60,4 23+1 HC227s 24+1 AC196mm s.24. FL:42mm.s.24. Bsuly667gKicsit ideges vagyok ,szerintetek jok ezek a méretek?Hány hetesnek felelnek meg???Remélem nem maradt el a fejlődésben, mert magamon viszont észreveszem hétről hétre hogy nől!!2008. okt. 2. 14:48
1/3 anonim válasza:
Szia!
Nyugi, tökéletesek a méretek! Ne aggódj, a pici babád semmiről se fog lemaradni! Minden emberke más ritmusban él, máshogy fejlődik. A babád majd szépen behozza a lemaradást, vagy kiderül, hogy eredetileg gondolták rosszul a fogantatás napját:)
Gondtalan gyerekvárást kívánok!
2/3 anonim válasza:
Ha Uh szerint 24 hetes vagy, akkor 24 hetes vagy.
Nem mindig akkor van PÉ, amikor kéne. Én pl. az utolsó mensihez számítva, eddig mindig 2 hét csúszásban voltunk.
Egyszerűen abban a ciklusban máskor volt PÉ, mint kellett volna, máskor fogant a baba.
23 hetes kismama
3/3 anonim válasza:
Nálam is az lehet, amit a 2. válaszoló írt. Minden Uh szerint (12., 18. hetinél és később is) 1 héttel nagyobb volt a baba! Valószinűleg nem középidőben fogant, hanem mensi után pár nappal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!