Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 13 hetes+3 napos terhes...

13 hetes+3 napos terhes vagyok. Méhszájsebem vérezget csak, amit megállípítottak, mivel 1 hete már halvány rózsaszín volt a folyásom. Plusz gombám is lett. Canesten internal crémet kaptam. Utána majd lehet Gynoflort használni?

Figyelt kérdés
Ez a krém egyszeri adag, 5 mg, be kellett nyomni a hüvelybe, és megöli a gombát.Remélem nem béntja a méhszájsebem mégjobban !Mert ugye már az is lehet, hogy a gomba miatti állandó gyulladástól volt a vérezgetés belőle :( Az lenne a kérdésem, hogy a Gynoflort, ami helyre állítja a hüvely természetes ph-ját,azt utána lehet-e majd használni, és mikortól ?Méhszájam zárt szerencsére, de félek nehogy bántsa a babát..a gyulladás, no meg, hogy újra előjött a méhszájsebem, ami terhesség előtt épp elmúlt :(!
2008. okt. 2. 14:36
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet, de én mindig megkérdezem az orvosom ilyen dolgokról és az alapján döntök.
2008. okt. 2. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!