17mm es petezsák és gesztacios gyuru lathato. Mit jelent?
Figyelt kérdés
2016. szept. 18. 12:58
1/11 anonim válasza:
Elméletileg jót. Úgy szokott lenni hogy a nagyon kora terhességnél látnak ilyen gyűrűt ami 4-5 hetes terhességre utal. Azt hiszem.
2/11 anonim válasza:
Ha nemreg teszteltel pozit , akkor minden oke. 5hetes kor alatti kell legyen!:)
3/11 A kérdező kommentje:
Hat, mar ket hete pozit teszteltem :)
2016. szept. 18. 13:38
4/11 A kérdező kommentje:
Voltam elotte is dokinal csak elkellett mennem ma az ugyeletre mert barnaztam es utrogestant irt fel. Multkor mar lattam a kis embriot az uh.n. 3 mm es volt :) most meg az ugyeleten azt mondtak hogy 17mm es szabalyos petezsak es gesztacios gyuru lathato. Ez nem baj ugye?:)
2016. szept. 18. 13:40
5/11 anonim válasza:
Bocsanat a petezsakot most latom, h irtad.
Igen jò, nemsokara kell legyen szivhang!:)
6/11 anonim válasza:
Az embriot nem látta most a doki?
Annak is nőnie kellene.
Drukkolok
7/11 anonim válasza:
Ha 2 hete pozit teszteltél akkor kb 6 hetes lehetsz.Érdekes az is h csütörtökön volt embrió most meg nincs :\ Reméljük csak az uh gép gyengébb és amiatt
8/11 A kérdező kommentje:
Hat eleg gyenge volt
2016. szept. 18. 16:52
9/11 anonim válasza:
A petezsak es a gesztacios gyuru egy es ugyanaz! Muktkor mekkora volt a petezsak?
10/11 A kérdező kommentje:
Multkor 13 mm :)
2016. szept. 19. 07:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!