Ha az első 2 terhességnél nem volt gond a méhszájjal a 3-nál sem lesz?
Mindkét terességem császáros szülés volt,de magától megindultak
Az első 36 hetesen a második 38 +3 hetesen.Most 20 hetes vagyok és mostanában sokat aggódok,hogy rendben legyen a méhszáj.Nagyon ritkán an egy- egy gyenge görcs talán emiatt.2 hete nézte az orvos teljesen zárva volt.Köszi a válaszokat.
Pont a nezegetes gyengitheti ill fertozest okozhat
Gorcsok normalisak nyulik tagul a mehed
2 csaszar utan inkabb a lepeny helyzetetol aggodnek ill hogy nem nott e at a mehfalon es hogy birja majd a heged.
Ezek valos veszelyek
Egy mehszaj ami soha nem nyilt meg ki nem fog hopla spontan kinyilni
Azt is biztos nézik neki uhn sűrűbben majd.
Igen én is irtam nem annyira jó ha sűrűn nézik de nyilván a doki tudja ezt akihez jár a kérdező.
Miert nem elvezed a terhesseget a no legszebb idoszaka az eleteben ha babat var.
Ne fogalkozz azzal milyen komplikaciok vannak vagy lehetnek mert errol 3 nagy vastag konyvet irtak.
Egy iskolabusz is eluthet megsem filozol rajta.
placenta increata es placenta acreta
Ha csaszar utani komplikacio a kovetkezo terhessegnel.
A lepeny a hegbe no bele es atno a mehfalon es rano mint egy daganat a hasban levo szervekre pl bel holyag hashartya stb
Sajnos ha ez elofordul a mehet ki kell venni es kemoterapia kell a lepenydarabok elpuszitasara min 1 evig.
Ezert mindent meg kell tenni a huvelyi szules erdekeben es faros babanal is inakbb meg kell probalni ha a baba nem tul nagy.
ezen kivul hegszetvalas valos veszely hiaba ellenorzod havonta Uh barmikor spontan megtortenhet
A 3 csaszar tan pedig a hasban osszenovesek lehetnek ami kronikus hasi fajdalmat okoz ill a holyag osszeno a mehfalal es ez kellemetlen panaszokat okoz egesz eletben.
ezen kivul a csaszarog hegeben kialakulhat egy un melyedes amiben minden honapban felgyulemlik a ver es igy egesz honapban verezgetes lehet es fajdalom.
stb stb stb stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!