Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha az első 2 terhességnél nem...

Ha az első 2 terhességnél nem volt gond a méhszájjal a 3-nál sem lesz?

Figyelt kérdés

Mindkét terességem császáros szülés volt,de magától megindultak

Az első 36 hetesen a második 38 +3 hetesen.Most 20 hetes vagyok és mostanában sokat aggódok,hogy rendben legyen a méhszáj.Nagyon ritkán an egy- egy gyenge görcs talán emiatt.2 hete nézte az orvos teljesen zárva volt.Köszi a válaszokat.

2016. szept. 10. 14:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Bocsi 8-as válaszoló voltam utoljára meg az 1. :)
2016. szept. 13. 07:12
 12/17 anonim ***** válasza:

Pont a nezegetes gyengitheti ill fertozest okozhat

Gorcsok normalisak nyulik tagul a mehed

2 csaszar utan inkabb a lepeny helyzetetol aggodnek ill hogy nem nott e at a mehfalon es hogy birja majd a heged.

Ezek valos veszelyek

Egy mehszaj ami soha nem nyilt meg ki nem fog hopla spontan kinyilni

2016. szept. 13. 08:14
 13/17 anonim ***** válasza:

Azt is biztos nézik neki uhn sűrűbben majd.

Igen én is irtam nem annyira jó ha sűrűn nézik de nyilván a doki tudja ezt akihez jár a kérdező.

2016. szept. 13. 08:51
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.A lepény a hátsó falon tapad,azvovos szerint tökéletes.A hegről még nem kérdeztem,de pont jövó héten szeretnék arra is rákérdezni.A második terhességnél rendben volt.A méhszájam az mindkét terhességemnél csak a szülés napján nyílt ki.Igazatok lehet,hogy nem kell ezen aggódni.
2016. szept. 13. 09:39
 15/17 A kérdező kommentje:
Mit jelent az,hogy nem nőtt át a méhfalon?
2016. szept. 13. 09:41
 16/17 anonim ***** válasza:

Miert nem elvezed a terhesseget a no legszebb idoszaka az eleteben ha babat var.

Ne fogalkozz azzal milyen komplikaciok vannak vagy lehetnek mert errol 3 nagy vastag konyvet irtak.

Egy iskolabusz is eluthet megsem filozol rajta.

placenta increata es placenta acreta

Ha csaszar utani komplikacio a kovetkezo terhessegnel.

A lepeny a hegbe no bele es atno a mehfalon es rano mint egy daganat a hasban levo szervekre pl bel holyag hashartya stb

Sajnos ha ez elofordul a mehet ki kell venni es kemoterapia kell a lepenydarabok elpuszitasara min 1 evig.

Ezert mindent meg kell tenni a huvelyi szules erdekeben es faros babanal is inakbb meg kell probalni ha a baba nem tul nagy.

ezen kivul hegszetvalas valos veszely hiaba ellenorzod havonta Uh barmikor spontan megtortenhet

A 3 csaszar tan pedig a hasban osszenovesek lehetnek ami kronikus hasi fajdalmat okoz ill a holyag osszeno a mehfalal es ez kellemetlen panaszokat okoz egesz eletben.

ezen kivul a csaszarog hegeben kialakulhat egy un melyedes amiben minden honapban felgyulemlik a ver es igy egesz honapban verezgetes lehet es fajdalom.

stb stb stb stb

2016. szept. 13. 10:29
 17/17 A kérdező kommentje:
Amúgy tök igazad van....és élvezem is,csak néha agyalok.de most pont Te kellettél.de tényleg😊
2016. szept. 13. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!