Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, intim kérdés!...

Kismamák, intim kérdés! Melyik időszakban milyen pózban tudtatok együtt lenni?

Figyelt kérdés
Második trimeszteres vagyok és vannak már olyan pózok, amit nem merek bevállalni, félve nehogy baj legyen. Ti a második, harmadik trimeszterben milyen pózokban tudtatok együtt lenni?
2016. szept. 9. 22:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
36 hetes vagyok es minden pozba jol megy kiveve a hasonfekvosbe ugye 😀 A lovaglo is jo de a kutya a bevalt:)
2016. szept. 14. 23:34
 12/13 A kérdező kommentje:
A kutyásnál nem érzitek úgy, hogy túl mélyre megy? Én azon parázok olyankor, hogy már olyan részeket ér el, amit nem szabadna :P Ezért nem is kényelmes már nekem az.
2016. szept. 15. 08:16
 13/13 anonim ***** válasza:
Én sose éreztem még úgy, hogy túl mélyre menne, sztem ez lehetetlen is, olyan védelem veszi körül a picit, hogy nem tud annyira mélyre menni akármekkora szerszáma legyen a párodnak. Az már más kérdés, hogy te mennyire érzed kényelmetlennek, nekem se minden esik jól, olyan dolgok, amiket előtte kifejezetten szerettem.
2016. szept. 18. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!