Peppuh kérdése:
Várjak még pár napot, vagy semmi értelme? Másnakis volt ilyen, vagy hasonló?
Figyelt kérdés
Mára nem vártam,nem is jött..reggel első vizeletből csináltam egy Facelle 25-ös érzékenységű tesztet(nemvolt itthon másfajta)Negativ lett..:(2016. szept. 9. 09:45
11/17 anonim válasza:
Jaa... azthittem mar van 1-2ève es azert vagy igy ragorcsolve... akkor vegkepp relax, nemsokara osszejon. MI teljesem egeszsegesek vagyunk 9honap alatt jott ossze
12/17 A kérdező kommentje:
Mi is teljesen egeszsegesek vagyunk.. De nekunk idaig meg nemvolt sikeres honapunk..csalodtam most is..4honapja ujabb es ujabb csalodas er..:( de nektek viszont gratulálok :)
2016. szept. 9. 12:40
13/17 anonim válasza:
Koszi a gratulaciot.
De legyszi.. ne tegy ugy mint aki evek ota csalodik. Higyj mar benne, hogy jonni fog. Ne edd magad, jusson el a tudatodig,hogy a stressz miatt sem sikerulhet. Sok sikert!!:)
14/17 A kérdező kommentje:
Megjott :( sotet es darabos(alvadtver szeru) :/ hat ennyit arrol hogy remenykedni... :(
2016. szept. 9. 19:04
15/17 anonim válasza:
Ne haragudj.. minek kersz tanacsot, ha letojod? Hiaba irom hogy relaxalj tornazz olvass , ne porogj ra stb...
16/17 anonim válasza:
Igaza van a válaszolónak, aki próbál meggyőzni. A stressz és a rágörcsölés csak árt!
17/17 A kérdező kommentje:
Tudom hogy igaza van..de feszult vagyok ami ilyen szinten nem szokott elo jonni ha megis van..este azt hittem megjott..de nemjott meg rendesen..a tamponnak a hegye/eleje volt csak veres..es maskor ilyenkor mar altalaban 2orankent cserelem a tampont... Most viszont csereltem volna de nem lattam ertelmet..ugyhogy probalok nyugodt maradni.. Koszi mindenki hogy probaltok segiteni..sajnalom ha itt is tul nyers vagyok ez a nagyobb stressz meg nekemis fura..
2016. szept. 10. 02:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!