Megváltozott magzatmozgás, tapasztaltatok ilyet?
Figyelt kérdés
19+3 hetes terhes vagyok. Pár 1 hete 3 napon keresztül naponta 2-3 szor is éreztem a babát ülve,igaz csak gyengén.Vasárnap óta csak hason fekve és hanyat fekve érzem. Mi lehet ennek az oka?Az biztos,hogy mozog,de le kell hozzá feküdni,hogy érezzem.Kinek volt még ilyen?2016. szept. 9. 08:28
1/1 anonim válasza:
Lehet, hogy épp máshogy fekszik mint eleinte. Ilyenkor még sok a helyük, ne aggódj.
Van, aki ilyen idősen még nem is érzi. Én a 18. héttől éreztem enyhén, 20. héttől erősebben és 21. héttől már állva is, előtte csakis ülve (még fekve se nagyon).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!