Szül valaki májusban a Debreceni Klinikán? Ha igen ki az orvosod és milyenek a tapasztalataid idáig?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 22. 08:53
1/3 anonim válasza:
Szia!Én május közepére várom a kislányomat a Klinikán fogok szülni egy fiatal orvosnál,a nevét ide nem irnám ki.Eddig jó tapasztalataim vannak,bár nem sokszor jártam még ott,2 nst-n vagyok túl,holnap lesz áramlásos vizsgálatom.Kicsit izgulok most már,minden gondolatom a baba körül forog:-)Te mikorra várod a babát?Milyen nemü lesz?
2/3 anonim válasza:
Én június 4re várom a babámat és a klinikán szülök majd Juhász Alpár Gábornál. nagyon jó orvosnak tartom, az első babámat is nála szültem és fantasztikus volt. Nagyon kedves és jó szakember.
Te kinél fogsz szülni és mikor?
3/3 A kérdező kommentje:
Én május 29-re vagyok kiírva! Dr Móré Csaba az orvosom! Nagyon alapos doki, inkább minden vizsgálatot sürübben csináltat és elmondja a véleményét őszintén!Néha elég megvárni, hogy előkerüljőn, de ettöl függetlenül nagyon rendes és készséges! Kislányunk lesz és márnagyon várjuk, de azért már kezdek izgulni a szülés miatt!!!:-)
2010. ápr. 22. 12:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!