Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szül valaki májusban a Debrece...

Szül valaki májusban a Debreceni Klinikán? Ha igen ki az orvosod és milyenek a tapasztalataid idáig?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 22. 08:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia!Én május közepére várom a kislányomat a Klinikán fogok szülni egy fiatal orvosnál,a nevét ide nem irnám ki.Eddig jó tapasztalataim vannak,bár nem sokszor jártam még ott,2 nst-n vagyok túl,holnap lesz áramlásos vizsgálatom.Kicsit izgulok most már,minden gondolatom a baba körül forog:-)Te mikorra várod a babát?Milyen nemü lesz?
2010. ápr. 22. 09:59
 2/3 anonim ***** válasza:

Én június 4re várom a babámat és a klinikán szülök majd Juhász Alpár Gábornál. nagyon jó orvosnak tartom, az első babámat is nála szültem és fantasztikus volt. Nagyon kedves és jó szakember.

Te kinél fogsz szülni és mikor?

2010. ápr. 22. 10:46
 3/3 A kérdező kommentje:
Én május 29-re vagyok kiírva! Dr Móré Csaba az orvosom! Nagyon alapos doki, inkább minden vizsgálatot sürübben csináltat és elmondja a véleményét őszintén!Néha elég megvárni, hogy előkerüljőn, de ettöl függetlenül nagyon rendes és készséges! Kislányunk lesz és márnagyon várjuk, de azért már kezdek izgulni a szülés miatt!!!:-)
2010. ápr. 22. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!