Normális 15 hetesen, hogy szúró fájdalmat érzek a méhemben? A baloldalon főképp
Figyelt kérdés
Nem vérzek, nem gőrcs szerű, inkább szúrás, nyilalás. Szinte folyamatosan 1 óra hosszája. Kicsit aggódom!
Nem érzem, hogy baj lenne, de azert picit félek. Első baba.
2016. szept. 6. 10:16
1/3 anonim válasza:
Ez normális.Nyúlnak a szalagok.Én a 20. hétben vagyok sokszor még én is érzem.próbálj ilyenkor pihenni és magne b6 kicsit segít.
2/3 anonim válasza:
25. hétben vagyok, még nekem is vannak ilyen kis fájások, pont a bal oldalon nekem is, főleg, ha azon az oldalamon fekszek. A magne B6 tényleg segít, minden reggel veszek be egyet, meg néha este is, ha tudom, hogy kicsit "keményebb" estém lesz (pl most lagziztam, ott ugyebár táncolás, vagy ha tudom, hogy vendégek jönnek és késő estig itt ülnek)
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom a megnyugtato valaszokat!
2016. szept. 6. 12:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!