Szerintetek természetes hogy a doki 21 hetesen hüvelyi uh-al vizsgált meg?
Sima méhszájvizsgálatra mentem volna,de teljesen meglepődtem,azt hittem csak kézzel fog vizsgálni,úgy tudtam hüvelyivel a 12.hétig szoktak.
Nem volt vérzés vagy görcs utána,egy picit fájt a hasam de lehet csak beleképzelem.
Neki nincs más uh-ja a rendelőben csak hüvelyi,nem is a babát nézte,csak a méhszájat és a méhnyakat mérte le,hasi uh-n nemrég voltam,ott nézték a babát,csak mellékesen kérdezte kíváncsi vagyok-e a picivel kapcsolatban valamire,konkrétan a nemére,de mi már tudjuk hogy kisfiú:)
4 hét múlva megint megyek,és megint hüvelyivel nézi a méhszájat,de csak tudja talán mit csinál,megpróbálok nem idegeskedni.
Szia!
Nekem a 22 héten ellenőrizte a doki a méhszáj állapotát hüvelyi UH-val, és azt mondta sokkal pontosabb adatokat kap így. De csak a méhszájat vizsgálta így!! a baba állapotát hasi UH-n nézte. Szerintem normális, nincs benne semmi "különleges".
Én már több, mint 12 éve hozzá járok a dokimhoz és tökéletesen megbízom benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!