Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek természetes hogy...

Szerintetek természetes hogy a doki 21 hetesen hüvelyi uh-al vizsgált meg?

Figyelt kérdés

Sima méhszájvizsgálatra mentem volna,de teljesen meglepődtem,azt hittem csak kézzel fog vizsgálni,úgy tudtam hüvelyivel a 12.hétig szoktak.

Nem volt vérzés vagy görcs utána,egy picit fájt a hasam de lehet csak beleképzelem.

2010. ápr. 21. 19:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem soha nem csinált hüvelyit. 8 hetesen már látszott rendesen, nem piszkálta hüvelyivel. De hát minden doki más. Szerintem nem normális, nem lehet, hogy érzett valamit, amit meg akart nézni? Tőle nem kérdezted, hogy miért?
2010. ápr. 21. 20:00
 2/5 anonim ***** válasza:
nem természetes, mert a hüvelyi kisebb embriónál ideális, a nagyobb magzatot nem tudja jól befogni.De lehet hogy a dokid gyakorlott, neki még így is megy a dolog. Szerintem a következő uh tuti hasi lesz, nyugi!! (egyébként hasi után is érezni fogsz egy kis kellemetlenséget, legalábbis nekem volt rá eset)
2010. ápr. 21. 20:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem sem normális....engem csak a legelső...4 hetesen vizsgált így utána még talán egyszer...azt is az én kérésemre!!!! 21 hetesen már nagy a babód..ezért nem értem hogy mit is nézhetett...a papírodra nem írt semmi rendkívülit??
2010. ápr. 21. 20:05
 4/5 A kérdező kommentje:

Neki nincs más uh-ja a rendelőben csak hüvelyi,nem is a babát nézte,csak a méhszájat és a méhnyakat mérte le,hasi uh-n nemrég voltam,ott nézték a babát,csak mellékesen kérdezte kíváncsi vagyok-e a picivel kapcsolatban valamire,konkrétan a nemére,de mi már tudjuk hogy kisfiú:)

4 hét múlva megint megyek,és megint hüvelyivel nézi a méhszájat,de csak tudja talán mit csinál,megpróbálok nem idegeskedni.

2010. ápr. 21. 21:20
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a 22 héten ellenőrizte a doki a méhszáj állapotát hüvelyi UH-val, és azt mondta sokkal pontosabb adatokat kap így. De csak a méhszájat vizsgálta így!! a baba állapotát hasi UH-n nézte. Szerintem normális, nincs benne semmi "különleges".

Én már több, mint 12 éve hozzá járok a dokimhoz és tökéletesen megbízom benne.

2010. ápr. 22. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!