Akinek több terhessége volt, és fia és lánya is van, egyforma volt a hasatok formája?
Nem, mert a fiam fejvégű fekvésben volt 12 hetes koràtól, a lànyom meg harànt feküdt a 38. heti uh-ig. Szóval a fiammal gyönyörű kerek pocakom volt a lànyommal meg jó széles vmi ovàlis szerű.
Ha oda akarsz kijukadni,hogy ebből jósolsz nemet, az butasàg. Semmi köze a has formàjàhoz a baba nemének.
Igen, nekem egyforma volt. Széles és kerek, mindenki azt monda első terhességnél is, hogy lány lesz. De nem. ;)
Szerintem alkati kérdés, kinek milyen, nem a baba nemétől függ.
Mikor felejtődik már el ez az ostoba hiedelem? Most komolyan, miért múlna azon a max 1 centis kis péniszen a hasad formája???
Engem is az őrületbe kergettek, hogy majd meglátom, hogy tuti lány, mert lányos a hasam... Persze, az Uh-n a jól kivehető kuki az smafu. Persze, hogy fiú lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!