Kismamik, anyukák! A terhesség számotokra milyen furcsa "mellékhatásokkal" járt?
Ugye minden várandósság más és más. És biztosan volt számotokra olyan furcsa dolog amire azt hittétek "na ez biztosan csak velem eshet meg" mert valószínű nem beszélnek erről és a könyvek sem írnak róluk.
Pl.: Én azt vettem észre, hogy -ha vicces, ha nem számomra kellemetlen- hogy ha tüsszentek, egy csöppet a vizeletem "becsorog".
Kinek volt hasonló tünete esetleg pont ez? És hogyan "védekeztetek" ezek ellen? Szeretnék minden ilyen dologra felkészülni és praktikákat alkalmazni.
A válaszokat előre köszönöm. :)
15hkm
Szia! Nalam is az van h Babszem vega... Az osszes hus vagy valami ilyesmi mar nem kellett, pedig meg a masodik trimeszterbe se leptem. Most ch diétára fogtak cukor miatt. Uh probalom visszalopni a husit. Eddig majkrem jöhetett csak, mostmar felvágottat is eszek hatha. Viszont ami fura h az elejen én kazán lettem. Ontottam a forróságot magamból perdig én fagyos vagyok nagyon. Mostmar nem de 7-12 het között durva volt.
Udv
25hkm
Utolso : majkrem tilos !!!!
Az egyik legveszelyesebb liszterozis forras ! Olvass
Utana mig nem keso!!
Szia! En vagyok a majkremes... A feldolgozott husokkal es termékekkel nincs gond. A majkrem pedig főtt majbol van. Emellett persze olvastam hogy mezet tejet sajtot se egyek, de jobban járok ha fahéjat se és sót is elkerülöm. De ha még nem lenne elég akkor a kávé és üdítő minden formában tilos, plusz az összes gyors étel, gyorsétterem kínálata is.
Nos, mindenki azt eszik persze amit kíván és meg tud enni. Én nem gondolom h az általunk termelt mézet pl ne ehetnem meg, sőt h tovább fokozzam iszom a tejet, ettem fahéjas grízt, és imádom a sajtokat is. Aki tart ezektől az ne egye, de koszonom h szóltál.
Ami meg az én véleményem h rettentően hogy is mondjam... Minden extra veszélyes lett a kismamakra. 2honapja mindenki táppénzre akar küldeni holott semmi bajom, a neten meg mindennel riogatnak. Ezért nem kell mindentől félni. Egészséges vagyok a babámmal együtt és decemberben minden rendben lesz a szülésnél :)
En igy állok neki!
Persze ez az én véleményem. :)
Üdv
A 25hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!