Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem merek tesztelni. Szerintet...

Nem merek tesztelni. Szerintetek pozitív lenne?

Figyelt kérdés
Ebben a hónapban még nem jött meg. Előző hónapban is csak barnáztam egy hétig. Rosszulléteim nincsennek, a cigitől sem vagyok rosszul. Csak nőt a hasam(bár mielőtt megjön, akkoris kicsit felpuffadok ) Előző terhességeimnél a cigi szagát sem bírtam. De most ez nincs. Mit csináljak? Nem merek tesztelni! Nem tudnék vállalni még 1 babát. Tanácsot kérek! :(
2010. ápr. 21. 18:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
valószínűleg az vagy, pláne, ha nem védekeztetek...úgyhogy legalább a cigit tedd le tovább ne árts neki
2010. ápr. 21. 18:28
 2/11 anonim ***** válasza:
mielőbb tesztelj,akkor megnyugszol ha nem vagy terhes,ha pedig az vagy,akkor időben kell lenned,nehogy kicsússz az időből.Remélem nem vagy az,mert gondolom megviselne lelkileg elvetetni a babát.De jobb ha tisztában vagy vele,hogy mi van
2010. ápr. 21. 18:29
 3/11 A kérdező kommentje:
Megszakítással védekeztünk vagyis nem élvezett belém az biztos, mert kiveszi és még utánna magának elintézi... értitek :) Azis lehet, hogy azért nemjön meg, mert mikor barnáztam akkor úgyis szexeltünk.
2010. ápr. 21. 18:32
 4/11 anonim ***** válasza:
előváladéktól is lehetsz terhes, a megszakítás nem védekezés
2010. ápr. 21. 18:33
 5/11 A kérdező kommentje:
Csak annak kb. 1% esélye van. És ha éveken keresztül nem estem teherbe így....akkor? Mikor a babát akartuk akkor nem védekeztünk és akkoris sokadig próbálkozásra estem teherbe.
2010. ápr. 21. 18:35
 6/11 anonim ***** válasza:
2. vagyok." hónapos a kislányom aki megszakítással fogant :S nem igazán biztos a dolog.Nálunk n3 évig működött,egyszer csak becsúszott.De nem bánom,én vagyok a legboldogabb ember amióta megszületett a manóm.Mindennek megvan a maga oka
2010. ápr. 21. 18:40
 7/11 A kérdező kommentje:
:) Gratulálok :)
2010. ápr. 21. 18:44
 8/11 anonim ***** válasza:
én pl. hüvelykúp mellett estem teherbe.azelőtt pedig 3 évig semmi.csak egyszer voltunk együtt és tessék.
2010. ápr. 21. 18:56
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem értem, hogy aki nem akar gyereket, az hogyan elégedhet meg a megszakításos védekezéssel!!! Tisztára, mint az ostoba kis tizenévesek!!! :S

Az, hogy évekig nem maradtál terhes, az egy dolog. Az nem jelenti azt, hogy nem is lehetsz az. Felvilágosult, felnőtt ember ezzel tisztában kellene, hogy legyen.

Ha késik a vérzésed, az akár azt is jelentheti, hogy terhes vagy. Javaslom, vegyél tesztet, mert előbb vagy utóbb úgyis ki kell, hogy derüljön. Ha nem vagy terhes, akkor megkönnyebbülhetsz, ha meg az vagy, legalább tudni fogsz róla.

Bármi is legyen a teszt eredménye, azt remélem, megtanuljátok, hogy mekkora felelőtlenséget csináltok a nem-védekezéssel. Nem ártana, ha a párodnak is elmesélnéd az aggodalmadat, hátha rájönne, hogy mekkora butaság a megszakításban bízni!

2010. ápr. 21. 19:00
 10/11 anonim ***** válasza:
Ez a bizonytalanság, hogy nem tudod mi van szerintem sokkal rosszabb, mint a félelem a teszttel kapcsolatban. Tesztelj és legalább fogod tudni, és tudsz dönteni is, hogy mit akarsz.
2010. ápr. 21. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!