Nemi szervi szemölcs esetén csak császár lehetséges?
Hát nálam 10-en is látták és mondták h az, de szó se volt császárról.
Csak csaszarral lehet, vagy azt kockaztatod, hogy bejut a gyerek tudejebe es meghalhat miatta. Ennyit nem er meg az egesz.
Nekem is volt es ez miatt csaszarra voltam elojegyezve, de valami csoda folytan a szules elott egy honappal elmultak es rendes szulesre mentem be, az elet kiszamithatatlansaga miatt azonban megis csaszar lett :) de a lenyeg, hogy a picur egeszseges lett.
Ha meg tudod oldani kerdezd meg az orvosod, hogy milyen szarito hintoport hasznalhatsz rajuk, en kaptam valami kupot is es hintoport, amivel minden nap szorni kellett, ezek a kis dogok nem szeretik a szaraz kornyezetet. Es erositsd az immunrendszered!
Igen, eros folyasom volt es ezert kellett hintoport is hasznalni, meg a kupot is, mert ezek a szemolcsok a nedves kornyezetet szeretik es a folyas csak segit nekik tovabb elni.
Nem tudom milyen vitaminokat szedsz, de van kimondottan olyan tabletta, ami erositi az immunrendszert, felturbozza, kerdezz ra az orvosodnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!