Szerintetek szulni fogok hamarosan?
Figyelt kérdés
Utolso hetnel tartok, mar par hete hogy napkozben sokat kemenyedik a hasam, es fajdogal hol a hasam alja hol a derekam vagy alul erzek szuro kis fajdalmat. Ejszakankent surun jarok pisilni, es egyszeruen nemtudok aludni csak max 3 orat, majd felkelek, es mar harmadik hete tart. masnap reggel ha meg alszom kicsit, azutan mindig fejfajassal ebredek.2016. aug. 31. 17:04
2/5 anonim válasza:
Repülő fent,gyerek bent még nem maradt.
3/5 anonim válasza:
Ha az utolsó hétnél tartasz akkor nem kell nagy jóstehetség megmondani, hogy hamarosan szülni fogsz. Tuti. :)
4/5 anonim válasza:
Én ma töltöttem a 39. hetet, nekem is hasonló tüneteim vannak. Ma voltam uh-n, a doktornő szerint minden zárt, azt mondta szerinte még egy hét biztosan belefér. Szóval ezek, amiket leírtál, nem feltétlenül jelzik, hogy 1-2 napon megindul a szülés. Persze - ahogy mondani szokás - minden terhesség más, illetve terhesség esetén semmi nincs kőbe vésve. Sok sikert! 39 hkm
5/5 anonim válasza:
Erre annyit tudok mondani hogy en 34 hetesen voltam controllon azt mondta az orvos minden oke. Semmi baj. Masnap megszultem. Szval egy biztos. Meg fog szuletni ha akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!