Szerintetek ez szép lenne a babaszoba falán?
Figyelt kérdés
Remélem jó a link. Nagyon beleszerettem a kis felhőkbe. Nektek milyen lett a szoba? Ti is csináltatok valami hasonlót? Bármi érdekelne. 14 hetes kismama
2010. ápr. 21. 14:15
1/17 anonim válasza:
Ez nagyon édes díszítés :))
Bár nekünk Micimackó és barátai képek lesznek (bababoltban vettük) de ez is nagyon tetszik :)
2/17 anonim válasza:
aranyos.
bár nálam az a szempont, hogy úgy legyen kellemes hangulata a babaszobának, hogy ha később nő és valami miatt nem tudjuk átfesteni, akkor se legyen "dedós" neki. plusz, hogy semleges legyen, tehát jó legyen lánynak is, fiúnak is.
de tetszik :)
3/17 anonim válasza:
Szerintem nem szép, túl kék és a felhők is túl fehérek-kontúrosak.
ezen az oldalon vannak jó kis faldekorációk, vidámak, színesek.
4/17 anonim válasza:
Imádom a kéket,de ennél világosabbra csinálnám az alapszínt, különben beszűkíti a teret, a felhőcskék naon arik. Mi sajna albiban lakunk és a falat nem kenhetjük össze, úgyhogy kék függönnyel, ké baldachinnal és kis kiegészítőkkel dobjuk fel a szobát. :)
5/17 A kérdező kommentje:
Teljesen igaz a sötétsége miatt összemegy majd a szoba. ezt a képen igazából matricával tették fel, de szép a kézügyességem és én akarom megcsinálni. nagyon rákaptam a fal témára. már jövő hónapba az egész lakást festjük. ha belinkelem hogy a mi hálónkba és a konyhába mit terveztem arról is írtok véleményt?
2010. ápr. 21. 14:28
6/17 anonim válasza:
Igen, írunk! Legalábbis én tuti!
8/17 A kérdező kommentje:
ha nem tetszik vagy csúnya azt is írjátok le.
2010. ápr. 21. 14:36
9/17 anonim válasza:
Szia!Ezek a linkek a babaszobáról vannak!:)
10/17 A kérdező kommentje:
Az utolsó 2 nem, de írtam, hogy az 1 a mi hálónkba lenne a másik a kés villa kanalas a konyhába. milyen lenne?
2010. ápr. 21. 14:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!