Ez a nyákdugó lehet?
Tegnap voltam vizsgálaton eléggé fájt már,utána kétszer elég barnás-pirosas trutyi volt a wc papíron.Este már nem volt,ma napközben halványabb barnás volt.De az előbb elmentem a wc-re és a tisztasági betéten volt megint ugyanolyan,mint tegnap vizsgálat után,sötétebb és több.
38 hetes kismama vagyok és igaz,hogy a 3.baba,de a nagyokkal nem volt ilyen,ezért nem tudom hogy ez csak a vizsgálattól van vagy már a szülés közeledte? Keményedésem van,menstruációs hasfájáshoz hasonló is,de nem rendszeresek.A méhszáj tegnap 2110 volt.
köszönöm a választ!
Sajnos nekem nem vált be a tőzegáfonya,a terhesség előtt sem.Beszedtem vagy 10 dobozzal összesen..A D-Mannózt szedtem,a terhesség előtti hónapokban,most 2 napig vettem be belőle na meg sokat ittam.Elhasználtam egy 3 db-os canestent,most úgy tűnik jobb már.
A kicsikém még most is jól érzi magát a pocakban,csak már anya nem igazán érzi jól magát. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!