Mit fogok látni, mire számítsak?
A neme biztos fog látszani,mert az sima 2D-n is megállapítható már ilyenkor. Viszont állítólag 24ik héttől 30ikig élrdemes 3D-re menni,akkor már olyanok a vonáasai,amiből lehet következtetni a "kinézetére":-)Most még elég picike,bár a testrészeit tui jobban fogod látni,mint 2D-n. (Én 26ik héten voltam és akkor már jól látszott az arcocskája,meg,h szopizta az ujját stb.)Érdemes majd megismételni a mozizást.
Azért kívánom,h szép élmény legyen:-)
36 km
Első vagyok.
Bocsi,nem tudtam,h van külön ilyen UH gép is:-O
Nálunk a klinikán a 2D-sről lehet átkapcsolni 3 meg 4D-re.
A lényeget mindenképpen látni fogod:-)
Minden jót,és jó babavárást!
Félreértettük egymást:)) Szóval: a doki alapból ilyen funkcióban nézi meg.Azt meg én nem tudtam, hogy át lehet váltani 2D-ről. Az én orvosom ezt még nem tette meg:))
Hogy van -e ilyen gép, azt nem tudom.De olyan kíváncsi vagyok már.
Hát én csodálkozom, hogy eddig még nem láttad 3d-n, mert 12.heti Uh-t nekem már 3d-ben csinálták és a méréseket is úgy tudják megadni. Persze lehet, hogy ez megyénként eltér. Teljesen más mint 2d-ben, az arcvonásait lehet látni valamennyire! :) Nagy élmény lesz!
Jó babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!