Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől függ a pocak mérete? A...

Mitől függ a pocak mérete? A hízástól, vagy a baba méretétől?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 20. 21:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Genetikától.

Nekem 3,5 kilós babám született, de olyan pici hasam volt, mintha egy 2 kilós lett volna bent. Nem híztam sokat, vékony voltam. Nem is értem, hol fért el a babám :) (a dokim is csodálkozott) :)

2010. ápr. 20. 21:29
 2/11 anonim ***** válasza:

Szerintem alkattól.

Anyukámnak nagyon kicsi hasa volt mindkettőnkkel, hugommal cukkolta is egy másik vele egyidős kismama, hogy nincs is benne gyerek. Neki hatalmas hasa volt. Egyidősen szültek, hugom 3400 gr volt, a másik kismama lánya 2300 gr.

Nekem is kicsi hasam volt, 38 hétre szültem, 2800 gr lett a lányom, 10 kg-ot híztam (le is ment egy hét alatt, pedig nem tettem érte semmit.) De mondta előre a doki, hogy az én alkatomhoz jó lesz ha 3 kg lesz a baba, ha végig kihordom. Kb igaza is lett.

2010. ápr. 20. 21:30
 3/11 anonim válasza:
szerintem a genetika ( csípő méret ) és a baba mérete és a felszedett kilók együttesétől
2010. ápr. 20. 21:30
 4/11 anonim ***** válasza:

Hát én egyik terhességemnél sem híztam és sajnos mégis óriási nagy hasam lett, úgyhogy a hízástól biztosan nem függ vagy legalábbis nem feltétlenül.

Szerintem inkább attól, hogy hogy helyezkedik el a méhed, hogyan fekszik a baba.

2010. ápr. 20. 21:59
 5/11 anonim ***** válasza:

53kg voltam a terheség előtt, a terhesség végére 70kg-ot nyomtam.A hasam viszont pici volt.Többször mennem is kellett uh-ra, hogy biztos rendesen fejlődik-e a bab. Végülis 3330grammal és 52 cm -el született a kisfiam!

"A"

2010. ápr. 20. 22:15
 6/11 anonim ***** válasza:
89%

Fogalmam sincs, nalam egyiktol sem fuggot.

Vekony vagyok, az elso terhessegem alatt sokat hiztam, a baba kozel negy kg volt, de a pocakom nem lett nagy.

A masodik terhesseg alatt keveset hiztam (vegig s-es, 36-os maradt a meretem), a baba kicsivel 3 kg felett volt, ugyanakkora lett a pocim, mint az elso terhessegnel.

Szoval semmilyen osszefugges nem volt.

Jah, a hasamat a 2. terhessegnel a doki vegig kicsinyelte, attol tartott, hogy boven 3 kg alatt lesz a baba, mert rovid volt a mehem is.

Az elso szulesemkor masik doki nem tartotta kicsinek a hasamat, viszont mindenki, aki terhesen latott meg volt dobbenve, hogy akkora babam szuletett, a pocakom alapjan kisebbre szamitottak.

Es meg a csipom sem szeles... Igaz, hogy magas vagyok, kozel 180 cm.

2010. ápr. 21. 06:44
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon pici hasam volt, pedig rengeteget ettem (sőt, zabáltam!), 9 kg-t híztam, 36. hétre szültem 2600 grammos babát és még a szülőszobán befelé állt a hasam, a bordáim is kint voltak. Doki meg is jegyezte, milyen vékony vagyok, pedig eléggé hízékony vagyok, 170 cm és 67 kg alapjáraton, de sokat számított, hogy 20 évesen szültem. Meg hát genetika, baba elhelyezkedése, nagysága.
2010. ápr. 21. 10:24
 8/11 anonim ***** válasza:
70%

Utolso elotti vagyok. Most en mi a szoszt rontottam el a valaszomban ahhoz, hogy lepontozzon valaki?

Hiteltelennek tunik, amit tapasztaltam, vagy megis mi a gond?

2010. ápr. 21. 10:56
 9/11 anonim ***** válasza:
Én sem értem, ne foglalkozz vele!
2010. ápr. 21. 10:57
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
10:24-es vagyok. Szerintem hasznos a válaszod, de ne foglalkozz vele, engem is volt, hogy 20% alá pontoztak. Ha valakinek ez okoz örömet...
2010. ápr. 21. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!