Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma megyek a nőgyógyászomhoz...

Ma megyek a nőgyógyászomhoz vizsgálatra. Nagyon-nagyon izgulok. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Akárhová megyek vizsgálatra - legyen az védőnő, fogorvos, nőgyógyász, háziorvos v. UH - mindig nagyon ideges és türelmetlen vagyok. Ezért a vérnyomásom is magasabb, mint szokott lenni (itthon mindig ellenőrizni szoktam). Most is attól félek, hogy magasabb lesz a kelleténél és akkor mit fognak mondani rá. 20 hetes vagyok.
2008. okt. 1. 12:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ne idegeskedj! Próbálj megnyugodni! Gondolj arra hogy már a felén túl vagy! Gyakorlatilag minden komolyabb vizsgálaton túlestél már és minden rendben nem?

Élvezd kicsit a babavárást!

Egy 12 hetes kismami

2008. okt. 1. 12:38
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Velem is ugyanez a helyzet:)

Én mindig előre szólok, hogy ez van "fehérköppenyszindrómám van" eddig mindig megértették. Ha meg nagyon kötöszködnének ajánld fel, hogy adjanak egy 24 órás vérnyomásmérőt...

Nyugtasd meg őket, hogy Te méred otthon is.

Persze mérd is, nehogy bajotok legyen!

Sok sikert!

2008. okt. 1. 12:41
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors válaszokat. Akkor nekem is "fehérköpeny-szindrómám" van ezek szerint? Hát borzasztó. Bármit csinálok, bármire gondolok ilyenkor, nem tudok megnyugodni. Szerintem még a homlokomra is rá van írva. Te mindegyik dokinak/védőnőnek mondod, hogy "fehérköpeny-szindrómád" van? És eddig megértették? A vérnyomásomat minden nap mérem többször is, és teljesen normális.
2008. okt. 1. 12:53
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Sem neked,sem a babádnak nem teszel jót,ha idegeskedsz!Ne is gondolj arra,hogy mi fog történni,mert akkor csak pánikolsz és az nem jó!Én is ilyen vagyok,de ha ott van a párod az nyugtató hatású!Én vizet szoktam ilyenkor inni és keresem,hol van friss levegő!

32 hetes kismami

2008. okt. 1. 12:57
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen én mindig szólok, ha vérnyomást akarnak mérni :D

De most már megjegyeztek:)

Tiszta ciki remélem kinövöm :) Mert legutóbb a fogkő eltávolításnál elájultam:D ...

Üdv: 24 hetes Anyahajó

2008. okt. 1. 13:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Én ugyanígy vagyok. Addig a pontig hagyján, míg felrakják rám a vérnyomásmérőt, de akkor valahogy kiakadok, mint a sezlonrugó. Kalapálni kezd a szívem (főleg, ha csipogós a vérnyomásmérő), de már csak vigyorgok, és szólok, hogy "na, a szívem már megint rájött, hogy figyelik". Jót nevetett a védőnő, és előre tudja, mi van. Olyankor direkt beszél hozzám valami vicces témáról, és alábbhagy a pumpám. :)
2008. okt. 1. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!